Si eu am aceeasi problema si se datoreaza lipsei mare de calciu, eu zic sa mergi la un doctor care iti va prescrie niste medicamente, eu de cand am luat nu mai transpir chiar asa, deodorant folosesc lichid de la nivea
Si eu am probleme dinastea.Eu folosesc numai Spary, am incercat foarte multe deodorante si pentru mine cele mai bune sunt:Chanson d'eau si C-thru.Acum depinde de fiecare
O solutie eficienta si testata pentru cei care transpira foarte mult este ca dupa spalare sa isi dea la subrat cu un pic de bicarbonat de sodiu pus in apa.
Asta depinde de fiecare. Nu tuturor ne este eficient acelasi tip de deodorant Nu stiu ce sa zic, cred ca cel solid. ideea e sa intre in piele si sa astupe porii pentru nu a mai elimina transpiratie
Buna la toata lumea
Eu folosesc de anul trecut antiperspirantul ODABAN si nu mai am probleme cu transpiratia. Il folosesc o data pe saptamana si in fiecare zi folosesc nivea. Un tub ma tine cam 5 luni si merita toti banii. Lasati injectiile cu botox ca nu merita. dupa 4 luni problema reapare. Odaban il gasiti pe www.antiperspirant.ro si in farmacii dar acolo e putin mai scump