anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce deodorant eficient impotriva transpiratiei folositi? pe care il preferati: solid sau spray. Eu transpir foarte mult vara si nu mai stiu ce sa incerc.

14 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Lady speed stick-gel transparent! e foarte eficient!

| darrio2007 a răspuns:

Mennen speed stick.

| AGGA a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si se datoreaza lipsei mare de calciu, eu zic sa mergi la un doctor care iti va prescrie niste medicamente, eu de cand am luat nu mai transpir chiar asa, deodorant folosesc lichid de la niveabig grinhappy

| iuliaoprea a răspuns:

Solid. Folosesc unul de la Amway si de asemenea un sapun deodorant

| ZapaciLaa a răspuns:

Solid

| ZapaciLaa a răspuns:

Solid

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am folosit lady speed stick, dove iar in prezent folosesc rexona.Vara foloseam deodorantul solid(lady speed stick) si dupa aceea ma dadeam si cu spray(dove)si puteam sta linistita toata ziuahee hee. Poti incerca si tu metoda meawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti recomand anti-transpirantul de la Dove. E super bun. Eu il folosesc mereu si nu transpir deloc si lasa si un miros racoritor si frumos. love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu folosesc Lady Speed Stick solid și e foarte bun în plus miroase foarte bine cel de liliac. Încearcă-l

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Solid. Rexona

| OrangeWind a răspuns:

Si eu am probleme dinastea.Eu folosesc numai Spary, am incercat foarte multe deodorante si pentru mine cele mai bune sunt:Chanson d'eau si C-thru.Acum depinde de fiecarewinking

| florinbrasov a răspuns:

O solutie eficienta si testata pentru cei care transpira foarte mult este ca dupa spalare sa isi dea la subrat cu un pic de bicarbonat de sodiu pus in apa.

| tiby93 a răspuns:

Asta depinde de fiecare. Nu tuturor ne este eficient acelasi tip de deodorantthinking Nu stiu ce sa zic, cred ca cel solid. ideea e sa intre in piele si sa astupe porii pentru nu a mai elimina transpiratie

| cristicristi2012 a răspuns:

Buna la toata lumea
Eu folosesc de anul trecut antiperspirantul ODABAN si nu mai am probleme cu transpiratia. Il folosesc o data pe saptamana si in fiecare zi folosesc nivea. Un tub ma tine cam 5 luni si merita toti banii. Lasati injectiile cu botox ca nu merita. dupa 4 luni problema reapare. Odaban il gasiti pe www.antiperspirant.ro si in farmacii dar acolo e putin mai scump