| alinaaa22 a întrebat:

Ce descriere in engleza sa pun la o poza de pe facebook? La poza mi se vede doar fata, ma uitam cu ochi in alta parte si imi sufla putin vantul parul. laughing Funda si Vot :*:*

8 răspunsuri:
| Bernoullie a răspuns:

-Nobody can hurt me without MY permision
-if you want me, come and get me.
-Hello Sunshine

| Mitsuri10 a răspuns:

Mie mi-ar placea sa pui ceva de genul:I believe in you!happy

| samiZiciPompier a răspuns:

Greu de spus.dar da-ne si linkul sa-ti dam like tongue

| Niiinaa a răspuns:

1.Pot spune ca sunt o fata foarte puternica, pentru ca viata m'a facut sa o privesc cu altsi ochi, si m'a pus la incercare de atatea ori...
2.Am trecut, insa, cu bine peste tot si am continuat sa merg mai departe...
3.Fiecare baiat rau pastreaza-n suflet o fata buna."
4.• "Încearca sa zâmbesti urmeaza sfatu : „ Fi fericit toate trec bah da-le dreacu!
5.Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
6.ESTI jAlnica`` si o stii prea bine`.dc sa ma urasti`k sunt mai buna k`tine? uraste`ma k prietenu tau intoarce capu dupa mine.chiar atunci cand e cu tinelaughing
6.Tradez. Joc teatru. Manipulez. Înjur. Fumez. Te pot minti în fata fara sa clipesc. Trag numai spre pericol. Dar ma jur ca îmi place cum sunt si nu ma schimb!
7.Mi-a zis odată tata o vorbă dєstєaptă: "priηtєs`o, ηu plangє.ca viata ηu tє`astєaptă"!•°
8."●• ` E mult` smug ` Prea :] `º tarziu` smug Pt regrete talk to the hand º`! ♡` Nu` smug te-a Uitat :* ` ♥`Da` nici Nu` [-x ` Vrea` smug Sa te Ierte ` :*
sper ca ti-am fost de ajutor love struck puppy dog eyes

| Niiinaa a răspuns:

Am uitat sa iti ziclaughing tradule tu puppy dog eyes

| Niiinaa a răspuns:

Am uitat sa le traduc in englezalaughing scuzepuppy dog eyes

| 7lrn7 a răspuns:

Putin cam gaaaaaay

| lovethebest a răspuns:

Love is in the air!