Eu in vreo 2 - 3 zile am zlabit vreo 5 - 6 kg dar am alergat in fiecare zi cate 1 h - 2 :d
Ce? si ce dieta ai urmat? cat de repede ai alergat? te rog spune-mi, eu abia de am slabit 5 kg intr-o luna si apoi am sup la loc jumate. si dupa ce ai terminat ci dieta nu te-ai ingrasat la loc? te rog spune-mi si mie secretul
Spune-mi mai multe detalii si primesti funda.
Pai ma imbracam foarte gros si alergam in fiecare zi 1h - 2 bine ca era si cald tare faceam asta vara :d
Nu conteaza cum alergi important e sa alergi si sa ai niste haine mai groase pe tine
Pai dieta daneza este foarte buna, dar in schimb daca nu o poti tine poti manca foarte sanatos in aceste 2 saptamani ceea ce voi face si eu si eu mi-am propus sa slabesc doar ca ceva mai mult, si voi incerca sa mananc pe cat de sanatos si putin, si bineinteles sa beau multa apa, daca vrei sa slabesti intr-un timp atat de scurt va trebui sa faci niste sacrificii...Succes:*.
Mananca fructe, o sa slabesti mult fa-ti salate de fructe si de legume, mananca paine neagra! funda?
Cel mai bine sa nu maninci dupa ora 18:00 si sa faci sport zilnic, respecta mesele principale de zi, dar nu exagera cel mai bine sa alergi maximum 40 min. pentru incepator!
Nu sunt sigura ca vei slabi 5 kg in 2 saptamani dar bunica mea a facuta si ia iesit.Incep:
-3 mese pe zi/o gustare ora 4 un fruct mar in special
-nu trebuie sa mai mananci paine alba ci integrala la fiecare masa cate 2 feliute
-nu mai mananci dupa ora 6
-fara grasimi
-nu mananci mult la un fel de mancare doua polonice
-2 feluri de mancare la 12
-dimineata ceva usor
-seara la fel ca la 12 pana in ora 6 max 7
-trebuie neaparat la masa de 12 sa mananci si ciorba supa ect.
-sa faci exerciti dupa 20 min dupa ce ai mancat din ce in ce mai multe.
Sper sa te fi ajutat!
Funda?