Pai legume fructe cat mai multe fara grasimi apa multa deoarece corpul se deshidrateaza repede avand in vedere ca este vara corpul transpira si emana toata apa din corp alta solutie Sport sa depui efort sa nu consumati sucuri cu calorii dulciuri si tot ce mai este necesar pentru a slabi corpul
La mine a avut efect dieta gesta, e si f usor de tinut, 2 zile pe saptamana si eu am slabit 2 kg in 2 zile, mai greu e la inceput... pot zice ca prima zi am tinut`o de vreo 10ori dar am reusit sa tin dieta pana in a2a zi doar de vreo 5 ori. oricum a fost bine, ma gandesc ca trebuie s`o incep iar...
link: http://www.slabsaugras.ro/SitFiles/articol.php?id=85&idsec=9
sper sa te fi ajutat
Dieta mea: fara carne (doar de pui), fara dulciuri ff multe (o ciocolata pe saptamana merge), fara grasime multa, foarte multe legume si fructe, iaurturi, suc natural, ciorbe, supe si in rest e ok, am slabit 2 kg intr-o saptamana
Poti incerca cu regimul disociat combinat cu sport, incearca taebo iti modeleaza corpul foarte frumos. Taebo poti face acasa sau la sala dupa cateva sedinte ai rezultate spectaculoase.
babyloving întreabă: