In primul rand iei ceva medicamente? Sunt medicamente cunoscute pentru faptul ca usuca buzele.
Daca nu iei, in fiecare seara exfoliazati-le bland folosind o periuta de dinti apoi aplica miere si dupa 10 minute clateste cu apa calduta. In final aplica un balsam de buze.
Balsamul de buze tine-l mereu la tine foloseste-l de orice cate ori ai nevoie, eu recomand cel portocaliu de la Gerovital, e ft bun si costa vreo 6 lei. Sa nu uiti iti lingi, musti sau umezesti buzele niciodata ca doar iti agravezi problema.
Ai probleme cu inima? pentru ca eu stiam k daca ti se usuca gura si buzele suferi cu inima
Buna!
Cred ca nu bei apa suficienta.
Ai putea sa bei mai multe pahare cu apa sau suc de fructe naturale.
Ori, cumpara de la farmacie glicerina lichida si da-te cu ea pe buze . Sau, cu ulei de masline.
Daca nu se poate, ia un prosop, uda un colt si da-te pe buze din 30 in 30 min.
Cred ca este si din cauza lip-balm-ului. Daca ai zumparat balsam de la magazinul cel mai apropiat, atunci sunt balsamuri care iti usuca buzele. O sa vezi, ca dupa 7 zile, se vor vedea rezultatele. Succes mult!
Unge-le cu unguent de galbenele cat stai prin casa. Il gasesti in farmacii sau la plafar si e foarte ieftin.
Incearca sa le hidratezi cu ulei de masline cand stai in casa cat de des poti!
uuSexi întreabă: