anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e ciudat : sa ies din casa machiata sau sa ies din casa nemachiata?

Răspuns Câştigător
| FireLollipop사람에게 a răspuns:

Ce e asa ciudat? Ambele mi se par chiar normale. Depinde de tine si de locul in care te duci si de ocazie. Daca simti nevoia sa te machiezi, machiaza-te. Mai depinde si de tenul tau. Conteaza sa te simti bine. Sper ca te-am ajutat :*.

12 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

E ciudat sa iesi din casa machiata in stil papagalesc sau in stil pandawinking si nu e ciudat sa iesi din casa nemachiata.

| Wowhow a răspuns:

Ciudat, in sensul de diferit, ar fi sa iesi din casa nemachiata, in conditiile in care vezi fete machiate la fiecare colt de strada. Dar ciudat, in sensul de anormal, e sa iesi machiata ca un brad de Craciun. E mai bine sa iesi fara machiaj din cand in cand, pentru ca astfel de fete au inceput sa fie destul de rare si sunt foarte incantatoare si relaxante privirii.Alterneaza zilele in care iesi machiata cu cele in care esti nemachiata pentru a le permite celorlalti sa iti cunoasca toate "fetele" si sa se poata apropia mai bine de tine. happy

| ir3al a răspuns:

Este ciudat sa intrebi asta! Fi cum vrei tu si fa ceea ce iti place tie! Nimeni nu te poate schimba pe tine! (Daca iti place sa iesi machiata, si ai un machiaj superb, iesi machiata... iar daca nu iti place sa te machezi, nu te machia.)
Bafta! SI nu uita, orice ar fi fiecare fata este frumoasa!

Răspuns utilizator avertizat
| DyaLove a răspuns:

Niciuna, dar nici machiata ca o pitzi laughing

| lVlad a răspuns:

Ar fi ciudat sa iesi machiata.
Vezi tu... fetele care se machiaza se aseamana cu un trandafir de plastic, iar cele nemachiate sunt un trandafir adevarat:X:X

| sabinutza97 a răspuns:

Nimic nu e ciudat... dar nici sa iesi makiata ca o...

| Onisoor a răspuns:

rolling on the floor. Daca ai avea... 7 cred ca ar fi ciudat! depinde de varsta, dar cred ca este ciudat sa fii tot timpul machiata deoarece asta inseamna ca nu iti place cum aratati tu in realitete si asta nu este intocmai bine!(parerea mea)Te poti machia la ocazii speciale si nu numai, cand iesi cu prietenii sau cand mergi la scoala (depinde de varsta)
Bafta!
Fundita?

| SoJustMeAndU a răspuns:

Nu este nici cum ciudat, desigur nu trebuie sa exagerezi cu machiajul lumea ar crede ca esti vreo fitoasa.

| IONEL10 a răspuns:

Cum crezi tu

| confuza a răspuns:

Un machiaj fin, fara sa para obscen...parerea mea

| RoxyRoxana96 a răspuns:

Uneori nu e bine sa te machezi in fiecare zi, ar fi bine sa mai iesi din casa si fara machiaj, sa te cunoasca lumea asa cum esti tu.Naturala happy