Daca-ti zic ramai datoare cu o funda!
Alișa Chiz( Alisia Keys)!
Cred ca-m scris relativ corect...
Nu trebuie să copieze nimeni pe nimeni. Fiecare ar trebui să aibă stilul său după gustul său.
Nici nu am auzit de Mădălina Ghena.
Si cravata?
Habar n-ai ce e aia modă.
Cum să porți mă cravată cu pantaloni de trening?
Cum sa porti trening cu camasa?
Bine.
Ce-are?
Ce are...auzi si tu. Elegant combinat cu sport. Pai daca te-ar vedea Iulia Albu ar pune gaina pe tine.
Cum de ești așa credulă?
Am mai zis asta, dar tu chiar nu faci diferența dintre glumă-ironie și adevăr.
Serios vorbesc, încearcă să faci ceva în privința asta
Eu sunt ironic și iau totul ca pe o glumă în 98% din cazuri, sunt ultima persoană cu care să vorbești ceva serios. Deci nu mai lua tot " de bun ". Zic și eu...
Stiam mai ca glumesti.
Chiar pare ca iau in serios?
Da, așa pare :]]
Wow... Cresc, devin femeie serioasa. Da..nici eu nu cred asta.
Cică femeie
Mersi!
Ce... o sa fiu si femeie. Da nu ma vad, nu mi se potriveste cuvantul.
aoleeeeu.
Deci ma sustii complet!
Ba nuuuuu
Ok, am stabilit!
Asa ramane!
Îmi ard ochii.
Dis gărl iz on faiăr!
Ba tu-mi citesti gândurile? Am cântat versul asta toata ziua. Du-te ba.
Dar cine canta? Ca de aia ma si gandem la melodie.
Alicia Keys.
Am dat deja funda.
Nu ma omor eu dupa funde.
Dar am vazut acolo si nu am reactualizat pagina sa vad daca a mai spus cineva.
Daca-ti zic ramai datoare cu o funda!
Alișa Chiz( Alisia Keys)!
Cred ca-m scris relativ corect...
Asa e lumea! Fiecare alege sa face ce vrea. Prin stilul meu am vrut totusi sa-mi arat si personalitatea si cred ca toti ar trebui sa facem asta, dar asta e.
Si cu ce te deranjeaza pe tine felul in care se imbraca altii
pana la urma moda asta e, copiat, in majoritatea cazurilor. nu cred c-ai venit tu pana acum cu ceva idee revolutionara, ci doar porti ceea ce creaza altii si mai poarta inca 17283738 de persoane
fiecare se imbraca asa cum are chef, si asta e ok pana in momentul cand te duci imbracat pe strada vara cu pantaloni largi negri, tricou la fel, porti 7 lanturi la gat, nu ti se vad incheieturile de bratari sau in ceva costum dintr-ala de cosplay si te astepti sa primesti doar aplauze si felicitari si sa nu se holbeze lumea la tine. in concluzie, imbraca-te cum vrei, dar nu avea pretentia ca ceilalti sa te respecte pentru felul in care o faci
Nu am vreo pretentie. Dar sa recunoastem, apar tot felul de stiluri stupide. Sa ne îmbrăcăm acum cu costumul traditional intreg si sa iesim le drum. De ce nu pot fi oamenii normali? Asta am vrut sa scot in evidenta.
Williama întreabă: