| Cristinaaaaaaa a întrebat:

Ce e mai bun pentru bronz :d : uleiul de masline sau berea?

Răspuns Câştigător
| Americana a răspuns:

Eu la mare m-am facut cu bere si m-am facut neagra, un bronz de o culoare superba.
Uleiul de masline este pentru protectie, sa nu te arzi.Eu m-am dat cu el primele dati cand m-am expus la soare.
Pentru un bronz frumos, ciocolatiu, opteaza pentru bere!

9 răspunsuri:
| Cameliaa12 a răspuns:

Http://www.frumusele.ro/......-solare/89 uleiul de ovaz, apoi cel de masline

| KaterinaPetrova a răspuns:

Uleiul de masline e bun de tot, eu mi-am dat o sticla pe o perioada de 7 zile si sunt neagra rau si sunt uniform bronzata\:d/. Si de obicei sunt alba ca branza.

| MMihai a răspuns:

Ca să nu te arzi trebuie să dai cu o grăsime pe piele, când eram mic mama ne dădea cu unt, pe mine și pe tata și nu ne ardeam așa rău. Orișice grăsime este bună!
berea, apa sau alte lichide fac să reflecte pielea razele soarelui și te arzi mai puțin, dar stratul lichid se evaporă prea repede dar grăsimea este sfântă, că reflectă mai mult tip lumina!
După ce ai dat cu grăsime te poți da cu nămol, ( Lacul Techirghiol, Lacul Amara, Lacul Sărat de lingă Brăila! )
După ce te-ai făcut neagră te arzi mai puțin!

| Alissonn14 a răspuns:

Eu stiu ca uleiul de masline.Adica a incercat o prietena, si a mers.S-a dat cu el pe corp si s-a bronzat super.Si de bere a auzit ca ar fi buna pentru bronzat, dar nu am incercat... Poti incerca tu si vezi ce iese.

| mriuls a răspuns:

Daca vrei sa te bronzezi, berea, dar daca vrei sa te protejezi si in acelasi timp sa te prinda soarele, uleiul de masline. :d

| Claw a răspuns:

Untul de cacao(bronzul dureaza mai mult si in plus iti hidrateaza pielea). Succes!

| AnaigroeG a răspuns:

Uleiul de masline happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de cocos, daca reusesti sa faci rost de el.

www.efrumuseti.blogspot.com

| AneBbi a răspuns:

Uleiul de masilne stiu ca e bunhee hee