| ORGiGii_1610 a întrebat:

Ce efecte poate avea mibazonul pe fata?

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mibazonul (culmea!) este un medicament de uz veterinar, comercializat numai prin farmaciile veterinare, motiv pentru care nici nu este suficient cunoscut in terapeutica obisnuita.

In compozitia Mibazonului intra o serie de antibiotice in concentratii ridicate (Tetraciclina baza, Eritromicina baza, Neomicina baza), a caror actiune se potenteaza reciproc, precum si Prednison, care actioneaza ca un antiinflamator puternic, favorizand totodata penetratia antibioticelor in tesuturi.
Efectele sale terapeutice, sunt de-a dreptul spectaculoase, si privesc tratarea exclusiva a afectiunilor de natura microbiana, ca de exemplu: acneea, furunculele, abcesele, fistulele si plagile infectate.

Atentie! Unguentul Mibazon nu va fi folosit in nici un caz la tratarea afectiunilor dermatologice de natura micotica (ciuperci), in care rezultate benefice se obtin cu ajutorul unui alt unguent, tot de fabricatie romaneasca – Clotrimazol (care trebuie folosit numai sub observatie medicala, fiindca provoaca reactii alergice, iritatii locale, eritem, prurit etc.).
Sursa: http://web13.net/mibazon-unguent-vindeca-rapid-furuncurile-si-acneea/
Sfatul meu, consultă dermatologul.
Pa, pa.

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

ESte frumos sa dai copy/paste de pe alte site-uri a?big grin

| Legiuitoarea a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Bună.
Și este frumos și din partea ta să nu citești regulamentul site-ului?
Vorbim după ce lecturezi.
Faci afirmații nefondate!
Pa, pa.

Daca ma contra zici la ce-am spus, iti si dovedesc happy, dar daca vrei sa ajuti o persoana, ajut-o cum trebuie.
Pa happy

Bună.
Poate îmi și spui dacă tot însiști cu atâta ardoare!
Pa, pa.

Ai dat copy de aici http://web13.net/2008/mibazon-unguent-vindeca-rapid-furuncurile-si-acneea/ si ai dat paste chiar la intrebarea omului, pa pa, te-am pupat : )

Bună.
Scrii mult și prost.
Nu ai văzut în finalul răspunsului că am dat sursa?
Habar nu ai să faci o conversație.
Păstrează distanța cu pupatul, te rog frumos!
O seară plăcută.
Pa, pa.

| dedfgv a răspuns:

Am incercat si eu dar nu am scapat de cosuri

| stweety10 a răspuns:

Am folosit mibazon si tinctura de propolis, pentru ca am citit pe internet ca e bun, erau si niste fete care spuneau ca aceasta combinatie face "minuni" impotriva cosurilor. Dar eu iti recomand cu cea mai mare sinceritate sa NU folosesti asa ceva. Dupa ce am folosit, tenul meu a devenit foarte gras si am avut o explozie de cosuri foarte mari. Poate tie iti va merge, dar eu iti zic sa nu te risti. Eu una nu mi-as mai da cu nimic pe fata din auzite.

| BlackNights a răspuns:

In ultimul timp si eu am tot citit,cele mai multe persoane zic ca e f bun pentru acnee mai ales mibazon+tinctura de propolis...dar citind si alte articole(nu doar cele legate de acnee,adolescenti)am aflat ca daca il folosesti aiurea,dupa auzite poate avea efecte adverse, fiind un medicament de natura veterinara f puternic(cu vreo 2, 3 feluri de antibiotice). Concluzia o tragi tu...eu am decis sa nu risc cu mibazon.

Întrebări similare