Poate te ajuta http://healthy.kudika.ro/......ructe.html funa? :D
Sampon, balsam, masca Wella si balsma care se aplica fara sa fie clatiti de la Londa (galben). Eu asta folosesc si sunt multumita.
Bună.
Mască formată din ulei de ricin, gălbenuș de ou, vitamina A.
Pa, pa.
Buna! Cea mai buna metoda, care o foloseste si sor-mea este uleiul de ricin! Adica masca din uleiul de ricin!
1. Daca ai probleme cu caderea parului, poti alege o masca pentru par cu ulei de ricin, pentru care ai nevoie de o lingurita de miere, o lingurita de ulei de ricin, suc de ceapa, un galbenus de ou si cateva linguri de sampon. Amesteca toate ingredientele intr-un castron si incalzeste putin masca inainte sa o aplici pe par. Maseaza-ti usor scalpul si infasoara-ti parul intr-un prosop pe care il pastrezi timp de cateva ore, dupa care curat-o bine.
2.Coniacul in amestec cu uleiul de ricin poate fi folosit ca masca pentru par si in alte combinatii. De exemplu, poti utiliza 300 g de ulei de ricin, 30 mg de coniac si un ou proaspat. Amesteca bine aceste ingrediente, aplica masca la radacinile parului, infasoara intr-o folie de plastic si un prosop cald si las-o sa actioneze timp de doua ore, dupa care clateste bine.
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Anna1Maria2Elizabeth3 întreabă:
Amely21 întreabă: