| cнσcσ a întrebat:

Ce este cel mai important pentru voi la aspectul vostru?:*zambetul, machiajul care il aveti pe pleoape, rujul, buzele sau genele(funda la cel mai explicit raspuns)

Răspuns Câştigător
| hb a răspuns:

Hey! Zambetul, pentru ca imi place foarte mult sa zambesc si sa rad, iar vreau ca oamenii sa ma stie pentru caracterul meu vesel si pentru naturalete, nu pentru machiaj (chiar daca ma pricep foarte bine sa ma machiez). Oricum si machiajul meu trebuie sa fie impecabil, nu imi place sa par ieftina... Si de obicei nu ies din casa fara creion de ochi, am o obsesie. Si imi place ca ochii mei sa iasa in evidenta, deci da, folosesc de multe ori si rimel. Dar cel mai important este zambetul pentru mine.

3 răspunsuri:
| ella2o a răspuns:

Machiajul de pe pleoape.De vara trecuta am descoperit arta machiajului, am inceput sa strang bani pentru farduri si sa ma perfectionez.Nu am avut de unde sa invat,decat de pe net. Pot spune ca am invatat cateva lucruri in domeniu,si mi se pare fascinanta aceasta forma de arta. De asemenea, am primit complimente pentru machiajul meu. happy Si zambetul este important, dar personal cred ca un machiaj care iti pune in valoare privirea...prinde mai bine.

| SunShine_5894 a răspuns:

Zambetul. Prietenul meu adora zambetul meu, nu ma vrea machiata.

| anamaria_1853 a răspuns:

Pentru cel mai important este zambetul big grin, cu el poti sa fascinezi lumea...eu zambesc mereu si lumea spune ca am un zambet frumos... un zambet uneori face mai mult decat un macheaj sau un ruj, funda?batting eyelashes