anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este PRIMER-ul? Am auzit ca se foloseste pentru rezistenta indelungata a fardului de pleoape. E adevarat?

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| loricel a răspuns:

Asa este.Cel de la Elf este foarte bun.

| auroraa a răspuns:

Este primer pentru ochi, si pentru fata, se aplica pe fata dupa hidratarea (cu crema ) inaintea pudrei sau a fondului de ten, ca sa se tie machiajul mai mult...cel pentru ochi se aplica pe ochi, pe suprafata unde vei aplica machiajul, si apoi pui fardul de pleoape, el mareste rezistenta fardului si nu se ia asa de repede happy eu am unul bun de la ARTDECO si sunt multumita, sper ca te-am ajutat, funda? kiss

| NarcyNarcisa a răspuns:

Ce este primerul de fata? Un fel de baza de machiaj. Folosirea unui primer este un lucru esential pentru rezistenta machiajului. Are scopul de a pregati fata pentru machiaj si pentru o aplicare mai usoara.
"Primerul ofera machiajului o baza de care sa se "lipeasca" si il ajuta sa dureze mai mult, creand o suprafata neteda, aproape perfecta.
Este foarte folositor, in special pentru persoanele cu tenul gras sau mixt, deoarece controleaza stralucirea excesiva si absoarbe sebumul. Este de asemenea foarte bun pentru cele cu pielea foarte uscata si sensibila deoarece hidrateaza pielea si calmeaza inflamatiile.

| Tzukushi a răspuns:

Buna
citeste aici despre baza de ochi pe care o folosesc

http://www.sfaturilemariei.com/......ersoanala/