| euI a întrebat:

Ce este,, zineritul"?

Răspuns Câştigător
| annkaa a răspuns:

Zynerit este foarte bun pentru cosuri, daca te dai cu el de 2 ori pe zi dimineata si seara si te speli cu un sapun,, protex'' o sa iti treaca cosurile foarte rapid:*deci este un produs pentru cosuri:*bye

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
http://www.procto.ro/zineryt/
Pa, pa.

| MoonMuse a răspuns:

Zinerytul este un medicament anti acneic. E un fel de substanta cu care te dai pe zona in care ai cosuri si acestea dispar. Acum un an sau doi aveam foarte multe cosuri si cand m-a vazut medicul meu de familie mi-a recomandat sa ma dau cu el pe fata de doua ori pe zi. De atunci si-a facut culcus pe raftul din baia mea. laughing In caz de ai probleme cu cosurile eu una ti-l recomand. Il gasesti in toate farmaciile, si cred ca costa in jur de 40-50 ron.

Sper ca ti-am fost de folos. HUGS =^.^=

| MyFirstLove a răspuns:

Zinerytul = crema pentru cosuri happy
mai pe scurt Zineryt este un medicament contra acneei.

| MarianFCD a răspuns:

Este vorba de Zynerit. Sunt niste pastile happy O zi buna

| Hellene08 a răspuns:

Este pentru cosuri!

| LifeLife a răspuns:

Este o solutie pentru uscarea cosurilor.se da pe fata in caz ca ai prea multe cosuri si ai vrea sa dispara.big grin fundita?

| adrisss a răspuns:

Un tratement impotriva cosurilor se gaseste in farmacii... in jur de 30 de lei happy

| Oana3k a răspuns:

Din cate stiu eu este o solutie impotriva cosurilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O solutie pentru cosuri, e foarte buna, costa 30 lei si se ia din farmacie.

| TbFu a răspuns:

Solutie impotriva acneei. Eu am folosit si este foarte buna, usuca cosurile foarte repede, dar si pielea.si trebuie sa folosesti crema hidratanta. Dar cred ca depinde si de ten. daca e gras/uscat/normal.