Http://www.youtube.com/watch?v=WQN1Y13GMkE...astea sunt cele mai eficiente.eu pe astea le folosesc de ceva timp si functioneaza.incearca macar odata si ai sa vezi deja rezultate;)
Încearcă să faci abdomene. Sunt cele mai bune. Câte 15-20 pe zi, apoi mai avansezi.
Baftă!
O prietena de-a mea a tinut aceasta cura, si chiar se vad rezultatele. Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici, 2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr, frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata) si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sa le acopere. Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore la foc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul de gustoasa.
Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora, daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe cat de multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija sa eviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume. Si bineintels multa supa si apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa si multa, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-ai obisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratar si multa supa.
Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupe dieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana. Daca vrei totusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamana dupa care sa o iei de la capat.
Nu mai ramane decat sa-ti urez mult succes.Pai daca s-a pus praful pe ele, atunci se pune si stratul pe burtica.
Nici un aliment în sine nu îngrașă!
Fiecărui aliment i se asociază niște calorii.
Fiecărei activități i se asociază o pierdere de calorii.
Iar un om are nevoie de un număr de calorii în funcție de ce face și de temperatura în care stă!
Energia o ia din hrană.
Dacă omul bagă în el mai multe calorii decât consumă pe un timp mai îndelungat, se îngrașă!
Poți mânca și multă slănină, dacă faci eforturi fizice mari și dacă este și frig și să nu te îngrași!
Deci nici o mâncare „ în sine", nu îngrașă, dar suma a ce bagi în tine nu trebuie să depășească sistematic necesarul, că atunci te îngrași!
Deci dacă ești deștept atunci faci multă mișcare, deci gimnastică și ceva sport!
Asta nu înseamnă că nu poți consulta tabele cu calorii și vorbind cu familia să le explici că tu vreai să mănânci alimente cu un număr mai mic de calorii, cum ar fi fructe și legume șamd!
Poți mânca orice, condiția este legată de suma caloriilor introduse în corp prin alimentație și de câtă mișcare faci!
Dietele sunt prostii!
O dietă bine făcută, pleacă de la vitaminele și microelementele care trebuie să intre în corp și ține seama de vârsta și de afecțiunile persoanei și este făcută de un medic specializat în nutriție și probleme de nutriție.
Tu trebuie să bagi în tine prin alimente: vitamine, micro-elemenți: calciu, fosfor, potasiu, zinc, fer, șamd precum și alte substanțe nutritive, deci trebuie o alimentație diversă și asta se învață din cărți de nutriție!
Să nu mănânci porcării sintetice cu substanțe cancerigene!
Să nu mănânci cu grăsime prăjită, etc.
Majoritatea mâncărurilor trebuie să fie crude sau fierte, fără prăjeli, că prin ulei prăjit, bagi în tine substanțe cancerigene!
Spre a slăbii trebuie să faci sport și mișcare!
In primul rand ca sa slabesti trebuie sa reduci dulciurile si paine adica nu de tot dar asa mai putin si paine pe zi nu mai mult de 4 feli de paine pe zi si poti sa manaci salate ca tot e vara iaurturi cu fulgi din astea asa mai putine prajeli seara la tv(tuturor ne place sa rontaim ceva la tv)sa nu iti iei covrigei si alte din astea ci fulgi de porumb sunt niste batoane dietetice cu fructe chiar si cu ciocolata si sunt foarte bune poti sa iei si biscuiti din acea belvita star.cam atat cu alimentatia acum sa trecem si la sport:
In fiecare seara sau dimineata fa exercitii si in cateva zile o sa se vada eu fac de miercuri si deja se vede.nu conteaza ce exercitii faci dar important e sa incepi cu 5 10 15...si cand ai ajns la 50 iei o pauza ma refer 5 genoflexiuni pe urma 10 si alete exercitii care alegi sa le faci eu de ex fac cu coarda:pun coarda intinsa pe jos si sar in jurul ei din stanga in dreapta sau orice vrei tu sa faci dar sa nu fie foarte abosotioare.
Poti sa iesi afara cu prietenii si sa faci gioking sa sari coarda orice nu conteaza dar sport sa fie poti sa iti inviti prietenele sa dansati chestii de genul asta dar ideea este sa nu fi sedentara ci sa faci sport mult si mai putin la calculator pentru ca ingrasa si dormitul la pranz sau lenevitul in exces iese clar din discutie (somnul ingrasa)dormi decat noaptea cat ai nevoie si in rest ce sa iti zic daca respecti o alimentatie bazata pe fructe si tot ce ti-am zis si daca faci sport iti garantez ca o sa slabesti si daca sari coarda destul de mult o sa fi muschi si patratele pe burta si la piciore la pulpa sus pielea o sa se intareasca nu o sa mai atarne iti zic din propria experiente.si apropo ce inaltime ai si cate kg? pentru ca de ex daca ai 1, 50 trebuie sa ai 40 de kg pentru ca trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat numarul de dupa virgula si tu cum ai 50 trebuie sa ai 40 cu 10 kg mai putin.este un simplu exemplu. sper ca te-am ajutat.
nu iti trebuie in mod special o dieta anume ci doar sa faci ce ti-am zis si cu relax-tone sa faci de 2-3 ori pe zi si la bicicleta cand iti faci exercitiile care ti le-am zis poti sa le faci dimineata si seara sau cand vrei
Am sa-ti recomand atat exercitiile pe care le fac si eu, cat si ¨dieta¨ (daca o pot numi asa) pe care o tin.
Dimineata la micul dejun mananc un bol de lapte cu cereale din porumb, o felie de paine cu unt si miere de albine, o salata din fructe sau legume si beau ceai verde. Si in cazul meu marea problema e burtica, deci imediat dupa micul dejun fac exercitii pentru tonifierea muschilor abdominali:
http://www.youtube.com/watch?v=6zxtubzHEgI
http://www.youtube.com/watch?v=3nqhZ0T_-YE&feature=related
La pranz mananc orice, in afara de prajeli, fast-food sau dulciuri. Beau in jur de 4-5 pahare de apa pe parcursul zilei si doua cani de ceai verde.
La cina mananc doar fructe sau legume si beau cel de-al doilea ceai verde. Seara fac doua seturi de exercitii:
Pentru abdomen:
http://www.youtube.com/watch?v=GZfGnU_LYp0
Pentru picioare:
http://www.youtube.com/watch?v=1syQHK3ycd4&feature=related
Bine nu pot spune ca le fac pe cele pentru picioare, deoarece pe la minutul 3-4 sunt pe jos in lumea celor chinuiti de durera provocata de febra musculara. :))
Nu pot spune ca programul meu este unul greu sau usor de urmat, dar da rezultate.
Sper ca ti-am fost de folos. =^.^=
Hei, cu asta slabesti 3 kg in 3 zile.
Zilnic
Mic dejun: doua feliute de rosie si cu o felie de paine integrala unsa cu branza de vaci fara grasimi
Gustare: doua-trei ridichii.
Pranz : 200g cartofi fierti, amestecati cu 100g rosii taiate marunt
Gustare: Un mar taiat bucatele si amestecat cu un iaurt.
Cina : 200g cartofi copti unsi cu ulei si condimentati
.Si mai poti face abdomene, sper ca te-am ajutat
Nu mai manca paine,dulciuri, prajeli, si pentru burtica sunt recomandate multe abdomene.fa-ti un program cu mesele zilnice.incearca a mananci regulat.si asa slabesti.
Buna uite ceva usor de indeplinit :de dimineata mananci 2 oua prajite si o salata de legume de rosi de ce vrei tu, la 12 mananci ce vrei iar seara incerci sa nu mananci mai nimic a incearca sa nu mananci dulciuri de la magazin. Uitasem la fiecare masa trebuie sa ai apa langa tine cu cat bei apa mai multa cu ata te saturi mai repede pentru ca apa ocupa mult spatiu in burtik ta si pentru mancare mai putin eu am slabit intr-o saptamana cele 5 kg neestetice bafta
Georgian1992 întreabă: