Eu zilnic fac asa :
10 abdomene,
20 genoflexiuni,
10 minute de alergat
10 aplecari... [ eu le fac sa ma mentin in forma, nu sa slabesc]
Pentru a slabi, poti face ce ti-am scris mai sus si poti tine un regim alimentar foarte usor. Adica reduci grasimile si prajelile, dulciurile, lasi sucurile cu acid si bei cat mai multe lichide, apa plata, etc, mananci multe fructe, legume.
Din punct de vedere al alimentatiei,elimina produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii). Ceea ce conteaza cel mai mult, in schimb, este miscarea.Cea mai simpla metoda ar fi alergatul(in jur de 20-30 de minute/zi), dar la fel de mult ajuta si 20-30 de minute de dans pe zi(dans energic, care solicita efort). Succes.
Buna! eu in vara asta profit de ocazie ca sa merg macar saptamanal la sala! mi-am facut abonamnt care nu m-a costat mult daca vrei sa slabesti trebuie sa investesti in asta! mi-am facut de asemenea an=bonament la piscina! inotul este foarte bun pentru a slabi! costul la asta a fost de 280 de ron! e foarte bine si te simti relaxata! abdomenele si genoflexiunile te ajuta pe termen lung sa iti mentii greutatea pe acare o doresti dupa ce o dobandesti. Trebuie sa ai grija de asemenea si de regimul pe care il ai. Depinde de varsta pe care o ai nu ti-as recomada nici o dieta pentru ca dupa ce o termini revii la greutatea de dinainte. Sportul e cel mai bun! Dar de asemenea trebuie sa ai grija ce mananci sa nu mananci grasimi in exces sau altceva incearca ce ti-am propus si vara asta vei scapa garantat de kg. in plus! bafta sper ca te-am ajutat cu ceva! Funda?
Deci eu stiu cä dacä fugi 45 de minute într'o zi e bine pentru inimä, dupä 45 de minute poti sä slabesti. Bineînteles faci pauze.
Altä metodä care ti'o spun din experientä e sä bei capucinä pur si simplu nu mai iti e foame, dar la un moment dat o sä simti cä nu ai aproape nimic în stomac si nu o sä'ti fie prea foame.
Iar mai stiu cä dacä nu mänânci la orä fixä släbesti, asta nu înseamnä cä poti sä mänänci cand vrei.
Dcaä mänânci seara târziu îngrasä!
Deci Funda?
BoOoMbOnik întreabă:
DaciaRomania întreabă: