Eu m avut probleme mari cu acnee.La inceput am folosit Lara si Zynerit in fiecare seara+ dimineata Garnier Pure.Acum dupa ce am scapat de ea folosesc Clear& Clean cam de 3 ori pe aptamana o masca pe baza de argila la 2 saptamani, in fiecare seara ma curat cu un spray pe baza de aloe si alte plante de la Forever si imi aplic o crema de galbenele de la Elmiplant cam la 2 seri.Bafta
Tine de alimentatie in primul rind. Poti folosi anumite creme sau geluri pentru spalat. Si igiena e importanta.
Eu zic sa iti dai cu alifie de galbenele9iti trece in cateva zile)practic te speli pe fata si te dai.acolo unde sunt cosurile sau chiar pe toata fata daca e nevoie... o sa iti parafata lipicoasa, starlucitoare.ar fi bine sa nu iesi din casa cat timp stai cu ea pe fata.ca sa nu se puna praful pe fata ta.si seara inainte de culcare te speli iar pe fata ca sa ti se duca alifia. te asigur eu ca iti trece incearca(alifia o asesti la farmacii...)
Ti-as pute spune despre multe creme, lotiuni si alte minunatii dar cel mai important este cu ce anume iti cureti/demachiezi fata... te sfatuiesc din suflet nu te spala pe fata cu sapun, cumpara un gel de fata fin pe baza de ceai verde sau orice altceva dar nu sapunuri...acestea imbatranesc fata. ajuta la formarea ridurilor.
biancaebar întreabă:
anonim_4396 întreabă: