Verdele nu ajuta deloc. Din contra pune ochii in umbra. Pentru scoaterea in evideta ochilor verzi trebuie un machiaj mov sau roz, de preferat un roz deschis.
Movul pune cel mai bine in evidenta ochii caprui-verzi.Si eu ii am la fel si a toate nuantele de mov
In conditiile in care verdele e culoare complementara cu rosul.eu zic sa incerci culori cat mai apropiate de rosu.visiniu.portocaliu. mov.si o sa vezi ca o sa scoata mult mai inevidenta culoare verde pe care o au ochii tai. eu am ochii albastri si folosesc mult portocaliu si maro.
Dermatograful e sfant si eu tot asa am ochii si asa ii scot in evidenta. Sau cu putin verde mai discret.
Si eu ii am caprui-verzui si cel mai bine ies in evidenta cu un maro-aramiu, pe toata pleoapa si eventual cu un fard luminos pe care il aplici imediat sub linia sprancenelor si poate in coltul interior al ochiului, respectiv in apropierea glandei lacrimale. Poti folosi si un creion negru sau maro, pentru a trasa o linie gen anii 80`, cu tus, sau cum se machiaza duffy (nu am stiut ce alt exemplu sa-ti dau). Aaa, sau Gwen Stefani! Sa nu folosesti totusi (chiar te rog) creion in interiorul ochiului, cum fac unele fete, tragand in jos de pleoapa si trasand de la un capat la altul -asta micsoareaza optic ochiul. Eu totusi ma joc cu multe combinatii de culori, pentru ca nu ma intereseaza atat culoarea ochilor mei, ci forma. Pentru ca eu ies de obicei seara, iar ochii mei se vad foarte verzi doar la soare, deci ma chinui oarecum degeaba. Uite iti mai explic un alt tip de machiaj -de zi- care mie imi place foarte mult, l-am vazut la Jessica Biel, care si ea are ochii foarte verzi! Hai sa-ti explic. Deci eu am un set de 4 farduri de la Revlon, prima culoare e un crem pal, a doua auriu, a treia un verde-kaki sclipitor, si a patra un maro destul de inchis. Acum, priveste-ti pleoapa si sectioneaz-o imaginar in 3 parti simetrice. "Triunghiurile' din dreapta si stanga (nu si cel din mijloc) le vei machia cu auriu, (poti uda putin pensula sau aplicatorul pentru o culoare mai intensa) si chiar daca le vei delimita cu linii drepte, nu conteaza. Pe mijloc vei aplica cea mai deschisa culoare, poate chiar si un alb-sidef. Acum, in coltul extern, vei aplica vernilul sau maro, ori alta culoare inchisa, preferabil, totusi, una din astea doua, si vei forma un fel de codita sau cum crezi tu ca se potriveste mai bine. Daca consideri ca e nevoie, poti aplica un tus subtire, chiar pe linia genelor, nu atat de mult ca Duffy, daca vrei un look mai natural. Sau cu un creion maro, sau negru, dar ti-as recomanda o linie subtire, si o codita mica. Rimelul e destul de recomandat pentru ca fiind culori deschise pe pleoape, ti se albesc genele si asta nu se vede foarte bine. Pentru pometi merge un fard auriu-aramiu si eventual buzele de o culoare deshisa, dar eu am incercat si un visiniu sters si se vede destul de bine. Daca ai intrebari, trimite-mi un mesaj! Bafta!
Cu un creion negru si un rimel e ok...astfel ochii ies in evidentza fara farduri... ele din contra atrag atentzia asupra lor si nu a culori ochilor
Buna. Daca zici ca verdele nu te ajuta incearca cu mov sau maro.Sigur o sa fii multumita
Niciodata sa nu folosesti fard verde la ochii verzui maii ales daca vrei sa accentuezi culoarea ochilor, pentru ca o sa-ti iasa exact invers! Incearca sa iti conturezi ochii cu putin negru, fard roz, mov, auriu... si sa nu uiti never de rimel!
Fardul verde este pentru cele cu ochii caprui sau negrii
Uite aici ce poti folosi pentru ca ochii sa para mai verzi:
Culorile de baza in machiajul ochilor verzi sunt tonurile de maro (cu predilectie ciocolatiul), de mov (purpuriu si pruna), roz, gri inchis pana la negru carbune.
Sunt de evitat in general: argintiul metalic, tonurile ultramarine de albastru (nu si in cazul ochilor caprui verzui).
Cel mai intens smoky eyes pentru ochii verzi consta in tonuri de mov.
Aplica dermatograf negru pe mucoasa interna imediat sub genele superioare si eyeliner la baza genenlor. Aplica dermatograf verde in linie foarte subtire printre genele pleoapei inferioare, nu si pe mucoasa interna. Daca ai ochii mari, poti opta pentru kajal negru aplicat pe mucoasa interna in combinatia cu verde mentionata mai sus.
Combinatii sugerate: verde si mov, roz si verde, roz si mov, gri inchis si roz, auriu si ciocolatiu, auriu si verde, auriu si mov, lavanda si negru, purpuriu si maro, vernil si albastru ultramarin (extravagant, dar classy, pentru ochii caprui verzui).
Eyeliner: verde smarald, mov metalic, maro, negru
Rimel: verde, mov, maro, negru
Hei. Nu am ochii verzi dar o prietena de-a mea ii are si stiu ca foloseste creion negru doar pe partea de jos, si rimel si i se vad ochii superb.
Nu iti poti face ochii mai verzi prin niciun machiaj.Asa numai ii evidentiezi dar nu ii faci sa para mai verzi.Mai bine puneti lentile de contact. E singura metoda
Eu nu am ochii verzi, dar stiu ca te poti machia cu mov/ roz/negru/ gri inchis ca sa iti accentuezi culoarea ochilor
Mai eu nu cred ca doar machiazul influenteaza culoarea ochilor, eu ii am albastri verzui si daca ma imbarac in alb iii am albastru pronuntat, daca plang sunt verzii inchis...
anonim_4396 întreabă: