| IrxnIroxyI a întrebat:

Ce fel as putea sa ma machiez de ziua mea? Voi purta o bluzita mov cu carouri. Dar parul cum as putea sa mi-l fac? E in scari, pana pe la jumatatea bratului.

Astept idei :X

6 răspunsuri:
| roxanaaaaaa_3049 a răspuns:

Ai putea sa ti-l intinzi cu placa sau sa iti faci niste buclebig grin si de machiat eu am fost jumatate mov in coltul interior si jumatate adica la exterior cu negru

| Maya. a răspuns:

Draga mea.Nu stiu ce varsta ai, in concluzie nu`ti pot recoamanda un anumit tip de machiaj care ar trebui sa se potriveasca si cu culoara ochiilor tai.Iti dai si tu cu fond de ten, blush sau perle, rimel si putin gloss. E mult mai dragut sa fii simpla.In privinta parului il poti intinde cu placa.acum depinde si unde iti faci ziua. daca o faci acasa poti sa-l prinzi oricum, comod sa fie.Incearca sa nu exagerezi cu astfel de lucruri pentru ca poti devenii penibilawinking

| IrxnIroxyI explică:

Am 13 ani... Imi fac ziua in oras. Si am ochi caprui big grin. Tenul meu e mai inchis la culoare. Deci? Alte idei?

| 009 a răspuns:

Tinand cont ca e vara macheazate cat mai putin strident, mai natural un rimel, fond de ten sau pudra, un gloss si putin fard pe pleoape cad despre coafiura ai putea sa faci asa
http://www.garbo.ro/......citor.html

| cristi202 a răspuns:

Iata un mod original de a te machia: o frunte senina, fara griji. Niste sprincene lipsite de unghiul urit al incruntaturii. O privire inteligenta, plina de intelesuri. Un nas semet, dar nu prea semet incit sa fie doborit de mindrie. O gura care sa afiseze un zimbet larg, si care sa fie gata oricind sa spuna o vorba buna. O barbie ferma care sa dea stabilitate si incredere.
Degeaba te vei machia, daca ceea ce ai in interior, toate acele lucruri bune pe care le ai, nu se vor reflecta in exterior, pe chipul tau. Lasa ca ceea ce e in interior sa iasa la iveala pe chipul tau, si sunt sigur ca vei fi atit de frumoasa incit nu vei mai avea nevoie de alte aranjamente.