Aplica un creion negru, sau fard negru pe pleoapa de sus, nu si pe cea de jos. si daca vrei ceva putin mai diferit incearca sa faci o mica codita in sus in coltul ochiului. si rimel mai mult pe genele de sus. :*
Buna, trebui sa-ti faci colturile ochilor cu un creion alb sau argintiu, bafta multa si pentru mai multe informatii despre beauty, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
Si mie imi place sa imi fac ochii mai mari, iti spun cum ma machiez eu, la mine da rezultate.
In primul rand trebuie sa ai un creion negru, unul alb si fard alb sau crem. Dai toata pleoapa superioara cu fard (alb, crem) apoi cu creionul alb dai in coltiul ochiului (partea aceea dinspre nas) apoi dai si pe pleoapa inferioara( in interior, nu stiu cum sa explic). Apoi cu creionul negru dai pe pleoapa inferioara, nu in interior ci sub machiajul alb, si nu incepi chiar din coltul ochiului(acolo langa nas, incepi pe la jumateatea ochiului, de fapt poate sa fie cam un sfert fara negru) si ingrosi o linie pana ajungi in celalalt colt acolo te opresti si incepi pe pleoapa superioara, dai toata pleoapa, mai subtire( in partea din spre nas), si din ce in ce mai gros pana ajungi la margine ochiului. Apoi in coltul ochiului(dinspre ureche) face la rotund, unesti machiajul negru de pe pleoapa inferioara cu cel negru de pe pleoapa superioara. Apoi te dai cu rimel, si cam atat.
Sper ca ai inteles cum, daca nu imi lasi un mesaj papa
Sau o dunga subtire pe pleoapa superioara.cu codite. putin rimel in colturile. de obicei ca sa dea impresia de marime trebuie sa folosesti o culoare deschisa in coltul interior al ochiului si una mai inchisa in coltul inferior. sper ca intelegi ce zic aici )
multa bafta :*
Incearca un fard de ploape gri inghis sau negru apoi aplici tus sau crein negru pe pleapa superioara daca vrei si mai accentuat si pe cea inferioara dar nu pe interior, iar in colturile ochiului dinspre nas(nu stiu cum sa explic) aplica alb, la mine merge cam asa ma machiez pentru ca si eu am ochii mici, bye
Arinda întreabă: