| Fazzoletti a întrebat:

Ce fel de accesorii indraznete se pot purta cu o camasa, pantaloni negri de stofa, pulover mulatbig grin(uniforma:-&) ma refer la inele, cercei, poate pandantive, ca astea se vad... ex.: cercei lungi/scurti, inele mici/mari, etc.
de mentionat ca uniforma are o culoare stearsa, cred ca ar merge ceva lucitor si sau colorat, nu?

Răspuns Câştigător
| Ramooon a răspuns:

Pai la cat de stearsa este uniforma poti purta orice accesoriu vrei, in special concentreazate pe un colier, ppandativ ceva la gat care sa ii dea o culoare, ai grija daca pui ceva mare la gat sa nu pui ceva mare si la urechi, o sa arati ca un pom, deci daca este ceva mare la gat, la urechi ceva mai mic, la maini poti sa porti bratari mari, insa daca folosesti accesori mari si stralucitoare cu tinuta ta, ar trebui sa porti si tocuri da mai bine Bafta. nu uita atitudinea acasatongue asta face toata tinuta

3 răspunsuri:
| gHelena a răspuns:

Accesoriile "stralucitoare" nu se poarta ziua, indiferent de cat de stearsa e tinuta ta. Este important sa dai o pata de culoare tinutei tale, dar ai grija sa fie una cu bun gust. Inspira-te de aici: http://www.divahair.ro/......2010-2011. Un gand bun, Elena.

| Lllllllllll a răspuns:

Poti incerca o fundita in par (Gasesti in Meli Melo, magazine chinezestii sau pe site-uri de accesorii handmade), mai multe bratari suprapuse (evita lemnul). De asemenea o brosa funny ti-ar prinde bine. Daca te-ai saturat de accesoriile din comert incearca sa-ti faci ceva acasa sau cauta accesorii handmade. (iti recomand astea pentru. ca si eu fac si sunt mult mai dragute cand stii ca sunt unicat sau facute de mana ta ). Cat de cercei iti recomand bobite pentru. ca sunt mult mai "comfortabili", nu ies foarte tare in evitenta (astfel incat sa nu comenteze nici un profesor), inele poate doar unul finut.

Bafta! sper sa reusesti sa-ti inveselesti uniforma!

| fitzebibi a răspuns:

Sigur merg e si ceva stralucitor si sau ceva colorat! Ai putea sa portibratari mari si rotunde negre date cu lacniste cercei mici ca niste pietricele mici negrii sau argintii pot sa aiba si niste pietricele pe ei, iar un lant in forma de inimioara argintie cu pietricele mici sau un lant cu numele tau sa ul persoanei iubite argintiu sau auriu. Sper ca sfaturile mele sa iti fie de ajutor!