Bună.
Rezistente? Păi la ce le folosești? Pe post de arme albe sau ce?
Cum ai grijă de ele așa sunt și de rezistente și îngrijite.
Pa, pa.
Eu imi iau de la pigna pentru ca sunt de calitate-ma refer la pagini. si folosesc coperti pentru ca asa toate caietele se deterioreaza.
Pai chiar daca nu par, caietele fara spira pentru. ca celor cu spira li se rup foile[spun din experienta] si se deterioreaza mai repede pe cand cele normale daca le pui coperta si ai grija de ele sunt mult mai rezistente. Funda?
Rezistente la ce? La apa, l-a scapat pe jos? Doar sunt niste caiete, dar trebuie sa stii sa ai grija de ele.
Toate caietele sunt bune, daca stii sa le pastrezi (intr-un ghiozdan curat, fara sa le rupi copertile, sa le indoi foile, sa fie patate, etc. restul criteriilor de igiena).
eu folosesc toate tipurile de caiete: de la caiete dictando mici, la caiete studentesti si la unele materii mai importante, unde am mai mult de scris, folosesc acele caiete cu arcuri, deoarece au mai multe file.
in general trebuie sa fi ordonat cu lucrurile tale, si sa ai grija de ele. nu prea conteaza tipul de caiet pe care il folosesti.
cred ca cele mai rezistente caiete sunt cele cu coperti groase. avand copertile tari, nu se mai rup/indoaie asa repede.
take care.
Eu folosesc caiete,, Pigna'' dar nu din astea de 2 lei ci din astea mai scumpe de 7 8 9 lei! Te rog sa imi dai fundita.
aliunea1995 întreabă:
DaciaRomania întreabă: