anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de cercei va plac? Mari sau mici?

Răspuns Câştigător
| Simona a răspuns:

Pai depinde cu ce ma imbrac...am si mari si mici
chiar fac colectie, ii iubesc
hee hee

17 răspunsuri:
| Letytzy@ a răspuns:

Mie-mi plac cerceii mari:X

| Cherry56 a răspuns:

Mici, aia mari sunt prea de tzoape tongue

| cristina93 a răspuns:

Depinde de locul in care merg. La soala sau cand ies la o plimbare ii prefer pe cei mici. Cand mer intr-un club sau cand ies cu prietenii intr-un local ceva, imi iau si mai mari, dar nu foarte mari pentru ca mi se pare ca arata urat happy

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Depinde de tinuta. Cand ma imbrac sport sau pe acasa imi iau cercei mici, iar cand ma imbrac mai elegant sau in blugi imi iau cercei lungi.
Dar cred ca imi plac mai mult cei mici pentru ca sunt mai frumosi si mai draguti.

| LLLLLLLL a răspuns:

Cei mici:d

| andreea_6295 a răspuns:

Cei mici deoarece mie nu-mi sta bine cu cercei mari de niciun fel sad si chiar ma oftic pentru asta. Imi sta oribil dar cu cei mici chiar pot sa spun ca stralucesc.

| Foxilikkkă a răspuns:

De obicei port esarfe, iar cand le port, imi pun niste cercei foarte mici ca sa nu incarc, din aceea micuti dar "grasi" laughing), cand ma duc la ocazii mai speciale sau ies in oras, port si cercei mari! Imi plac foarte mult ambii.

| 10011993 a răspuns:

Depinde de moment si evenimentbig grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru mine tot ce este mare nu-mi place.
Mic și drăgălaș/simpatic/haios, etc.
Pa, pa.

| oanny91 a răspuns:

Acum depinde de tinuta.eu de exemplu la o tinuta de zi, cand ma dul la liceu.prefer niste perlute rotunde si mici care dau un efect foarte super.intr-o seara de club dau mai biine cei mari deoarece iesi mai mult in evidenta. aa si eu imi aleg cerceii si in functie de machiajul pe care il port big grin

| BubuLina999 a răspuns:

Pai sincer mie. mi plac cei mai micuti asa, mai fintuti care nu ies asa in evidenta, cercei mai simpluti asa.

| Sabina_1904 a răspuns:

Buna. Mie-mi plac cerceii mici, deoarece dau un aer de simplitate. Cei mari nu-mi plac deoarece mi se par vulgari!

| PufiCiufi a răspuns:

De preferabil mijlocii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dmaririii

Întrebări similare