Buna...fiecare fata arata bine in felul ei. fiecare are propriile trasaturi ale fetei si nu iti pot spune cu ce tip de breton ti-ar sta tie bine pentru ca nu te cunosc si presupun ca nu esti tu pisicuta aia alba
Mie imi place mai mult cum ii sta unei femei cu breton. Eu una am breton si imi place foarte mult!
Bine, asta este parerea mea.
Sper ca ai inteles!
Succes!
Intrebarea ta nu are nici un sens.Nu conteaza ce fel are bretonul, atata timp cat ii sta bine, si nu cred ca exista vreo diferentiere intre fetele cu breton si cele fara sau cele cu bretonul prins nu stiu-cum.
Depinde tie cum iti place . sincer pentru mine e indiferent, dar ti-as recomanda a doua varianta dar depinde cum iti place si cum crezi ca iti sta tie bine funda
Cu breton. nu stiu dc fetele nu prea stiu cum sa-si faca parul odata ce il au mare isi fac o coada de cal si hai pe strada. faceti-va frate parul frumos bucle ceva frumos.
Bretonul prins dupa spate :] sau deloc. Trebuie sa fie cu fata libera, sa fie vazuta.De obicei fetele mai timide, sau cele cu cosuri adopteaza acest fel de tunsoare, ca sa se ascunda. Succes:*!
Pai dca arati cute si daca te place cineva nu fa nicio schiimbare imbracate si aranjeazate cum vrei el nu cred ca te va place dupa haine sau par dar e ok daca esti fromoasa alege pe care le vrei tu nu conteaza daca la cineva nu-i place numai la unu din gasca ta conteaza daca iti place tie
Pai depinde de forma feței. unele fete au forma feței astfel incat le sta ff bine cu breton
missGirlDeea întreabă: