| αnny a întrebat:

Ce fel de haine sunt potrivite pentru 8-13 grade? Dau funditss`a si vot! :*

Răspuns Câştigător
| crisbebe a răspuns:

Am sa incep de la par pana la incaltaminte:
o coala de cal am sus as si foarte stransa sau o coda intr-o parte mai larguta sau pur si simplu desfacut si prins cu o clamuta de desing.
o bluza cu un imprimeu sau un tricou tot cu imprimeu(ramane la alegerea ta)si pe deasuprea o geaca de piele sau o geaca de blugi sau un hanorac sau acele camasute care se poarta acum in carouri colorate dar o porti deschisa.
niste blugi mai largi sau niste colanti dar daca iti iei colanti iti trebuie un tricou mai lung.
in picioare ar merge niste bascheti tenesi sau opincute.
eu ti-am dat mai multe variante sa ti le combini uh cum vrei dar acum o sa iti fac niste tinute:
o coada de cal foarte stransa cu o gecuta de piele deschisa, un tricou alb cu un imprimeu si sa fie mai lun peste fund, colanti negrii si in picioare niste opincute albe sau negre si poti sa accesorizezi tinuta cu un colier mai lung si cu cercei mai lungi un pic si ai putea sa porti geaca de piele cu manecile indoite.
a II-a tinuta ar fi:parul intr-o coada intr-o parte sau desprins si prins cu o clamuta pe spate cum se poarta un tricou mai scurt cu o geaca de blugi peste sau o camasa in carouri colorate, blugi mai larguti un pic si cu tenesi si tot asa accesorizata.
a III-a tinuta ar fi:parul cum vrei, o rochita cu bretele si peste o geaca de piele neagra dar rochita sa fie mai colorata si nu mai lunga de genunghi, poti sa o porti cu dres sau cu colanti negri si in picioare niste opincute si geaca ai putea sa o porti cu manecile suflecata si ca la celelalte tinute tot asa accesorizata cu cercei mai lungi si cu un lant mai fashion.

sper ca te-am ajutat, ti-am dat si tinute si haine.

1 răspuns:
| mat31new a răspuns:

Ce iti place tie

Întrebări similare