| dia19 a întrebat:

Ce fel de machiaj pot folosi vara? Tin sa precizez ca nu sunt adepta machiajelor stridente si nici in culori foarte tipatoare...

7 răspunsuri:
| Mariinaa a răspuns:

Hei! Pai, eu iti recomand un machiaj cat mai natural cu putinta, si cum este vara, este cald, recomand putin corector pe fata in caz de ai pete inestetice, cosuri si fixat cu pudra. La ochi, spun ca mai bine doar putin rimel rezistent la apa, si daca vrei un efect de ochi mai mari, o linie de tus, sau.un machiaj in tonuri de maro, cu umbre. Si pe buze, un balsam cu SPF! Succeshappy.

| dia19 explică (pentru Mariinaa):

Nu folosesc fond de ten sau corector ca fac alegie...da oricum mulumesc pentru sfat.

| Mariinaa a răspuns (pentru dia19):

Atunci incearca ce ti-am spus in materie de ochi, si daca vrei putina culoare pe pleoape incearca galben, roz pal happy. Galben pui este una dintre "culorile vedeta" anul acesta.Succeshappy.

| dia19 explică (pentru Mariinaa):

Mersi :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vara, machiajul de zi trebuie să fie cât mai natural și simplu, pentru a permite pielii să respire. În ceea ce privește trendul în make-up, specialiștii subliniază că se poartă culorile deschise, cremoase. În sezonul cald este indicat să lași pielea să respire cât mai mult, motiv pentru care utilizarea fondului de ten nu este indicată zi de zi. Pentru machiajul ochilor optează pentru culori calde iar pentru buze alege nuanțe de rujuri care se potrivesc tenului tău. Însă, înainte de a te da cu ruj, aplică pe buze un strat subțire de balsam special care are rolul de a le proteja împotriva razelor UV.

| Casandra88 a răspuns:

Dupa parerea mea vara nu prea e indicat sa te machezi, cel mai bine e sa folosesti o crema cu SF 20, un luciu de buze si un rimel rezistent la apa... Fetele naturale sunt mult mai apreciate de baieti pentru naturaletea lor decat cele care au 2 tone de machiaj.Succes la alegearea machiajului potrivithappy