Depinde de starea de spirit pe care o am in acel moment, in am o " colectie" de parfumuri, dar preferatul meu ramanne Coco Mademoiselle de Chanel
Quixotic (fresh) si Sun Dapples (floral), sunt preferatele mele si sunt absolut grozave!
Ambele sunt de la Amway.
Eu prefer parfumurile tari.Folosesc momentan Angel si as vrea sa imi iau de la Givenchy-Hypnotic poisson
Ohhhhhh daaaaaaa...deci am cel putin 5 parfumuri preferate: de la la bvg - omnia crystalin/ametist; blue notte; armani-diamonds, D&G -feminine; dar preferatul meu ramane clar Dior - Addict!
Am parfum pentru fiecare stare de spirit...pentru orice tip de tinuta. cele de la bvg - omnia merg pentru tinuta de zi.chiar si sport... D&G e putin mai tare merge fff bine in club unde in "combinatie" cu fumul de tigara da foarte bine... iar Addictul de la Dior l-as folosi non stop ...imi da o stare de energie pentru toata ziua iar pentru serile romantice e perfect!
Cu siguranta sapunul trebuie utilizat.indiferent cat e de scump sau cat e de puternic parfumul daca nu esti curata degeaba...si inca ceva un parfum nu se aplica in cantitati industriale... e suficient un fas fas.altfel putem cadea in extrema pitipoancelor de la mall!