| Mihai1765 a întrebat:

Ce fel de probleme pot aparea pentru par daca imi fac permanent?

2 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai un hairstylist spune ca:

"Problema majoră cu acest permanent este că acidul tioglicolic, care stă la baza soluţiei de permanent, este folosit încă din anii ‘40, iar de atunci nu şi-a schimbat compoziţia chimică şi structura. Prin folosirea acestui acid, doamnele au o şansă foarte mare de a-şi distruge podoaba capilară. Procedeul nu se mai poate repeta imediat şi va dura chiar şi jumătate de an până când va creşte din nou un fir de păr sănătos."

Insa, realiatea... dovedeste ca nu prea sunt asa multe probleme legate de asta. Difera de la persoana la persoana. Mergi la un hairstylist si vorbeste cu el. Unul care... nu vrea sa faca asta doar pentru bani.

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. De ani de zile am incercat tot felul de frizuri,coafuri,vopsit,permanent,etc. Pentru parul meu, care e destul de fin si rar, permanentul nu a ajutat deloc. Voiam sa am niste bucle care sa para cat mai natural, aveam o lungime de par medie cand mi-am facut permanent. Dupa cateva saptamani parul si buclele s-au lasat pur si simplu, aratam ca un pudel laughing mi-era foarte greu sa-l pieptan si sa-l descurc si cel mai dureros lucru a fost faptul ca mi-a ars parul foarte rau. Cum spunea @DoarBogdan incearca sa iei in calcul o vizita la salon si vorbeste cu cineva care se ocupa cu asa ceva. Poate au o formula imbunatatita, iar textura firului tau de par permite acest lucru fara probleme. Bafta!

Întrebări similare