| BuBuMtti a întrebat:

Ce fel de produse cosmetice ar trebui sa foloseasca o fata de 13 ani?(nu ma refer la machiaje...ma refer la creme, parfumuri si alte chestii)

Răspuns Câştigător
| valThina a răspuns:

Pai daca ai pielea uscata hidrateaza-ti pielea cu o crema adecvata tipului tau de piele... daca o ai normala o crema e ok si pentru ten gras trebuie o data pe saptamana sa iti faci o infuzie cu musetel si apoi sa dai cu gel de curatare care poate curata porii sau malai.da putin si te dai pe fata si apoi cu o crema happy. pentru unghii: un lac transparent, un parfum fresh si pentru corp o crema dupa dus cand pielea inca mai e umeda sau imediat duap ce iesi nu te stergi si te dai cu crema.asa pielea va fi fina.
de 2 ori pe saptamana atunci cand te speli pe dinti sa pui peste pasta de dinti putin bicarbonat de sodiu alimentar pentru albirea dintilor da nu mai mult de 2 ori pe sapt.si cam atat mi-a venit deocamdata in minte happy sper ca te-am ajutat. daca te duci la o zi de nastere, la o plimbare mai asa.la ceva mai special poti sa te dai un un glos colorat da in nuante apropiate de culoarea naturala a buzelor sau doar un balsam hidratant si cu putin rimel.sau doar sa iti intorci putin genelehappy

5 răspunsuri:
| DE3a94 a răspuns:

La varsta ta nu iti trebuie nici machiaj nici creme si nici alte chestii... draga mea cu cat mai naturala esti cu atat esti mai frumoasawinking

| xdeex a răspuns:

Parfumuri de orice fel, atata timp cat nu esti alergica, cat despre creme poti folosi creme de corp, de maini, de picioare.Nu ti-as recomanda de fat[s]a pentru ca am auzit ca zbarcesc pielea.Sau doar daca sunt de acelea importiva cosurilor happy
Sper ca te-am ajutat kiss

| londonkate a răspuns:

Un parfum care iti place, si o crema de fata sau de corp.

| Theodor2010 a răspuns:

Parfumul mai merge dar daca vrei ca la 30 de ani sa arati ca la 50 foloseste toate prostiile! Mai naturala mai bine! Bafta!

| ღByByღ a răspuns:

Nu iti trebuie nimic la 13 ani...la 20 o sa arati ca la 60