| Pinkelephants a întrebat:

Ce firme de produse cosmetice imi recomandati unde pot gasi produse bune la un pret accesibil? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| adorciocolata a răspuns:

Iti recomand firmele din comert (mai ales de la Bourjois, Rimmel, Maybelline, Max Factor etc). Sunt bune si cele de la Avon. De la Oriflame nu am incercat. Preturile sunt destul de accesibile la Avon. In magazine, varietatea de produse si preturi este mare. De exemplu, produsele de la Miss Sporty sunt destul de ieftine, iar cele de la Clinique sau produsele de la firme renumite (Channel, Dior, Lancome) sunt foarte scumpe. Iti recomand o cale de mijloc: Rimmel, Maybelline, Max Factor, Revlon, Astor, Bourjois.
Poti gasi si pe net, produse la preturi accesibile pe www.aoro.ro sau www.produsecosmetice.ro. Este mai greu sa te decizi pe internet, dar raportul calitate-pret este destul de bun. Sper ca te-am ajutat!

6 răspunsuri:
| purplepumpkin a răspuns:

Buna! Eu iti recomand produsele Avon. Sunt reprezentant si am avut ocazia sa incerc multe produse ale lor. In majoritatea cazurilor, raportul calitate-pret este unul foarte bun! In caz ca te intereseaza sa te inscrii ca si reprezentant, da-mi un e-mail cu nume, prenume, varsta si localitatea in care locuiesti la avon.delia@yahoo.com

| DeeaAndreea_5723 a răspuns:

Eu iti recomant Sephora (sunt ff bune desi un pic scumpe). De asemenea si Avon si Flomar sunt foarte bune!

Răspuns utilizator avertizat
| fustiteTUTU a răspuns:

Eu iti recomand marca Gerovital. Sunt f bune!

| Belavista a răspuns:

Cel mai bine este sa folosim produsele cosmetice pe baza de plante si apa termala cum sunt produsele Bio sunt bune si eficiente care ascund varsta, intineresc pielea sau mentin parul sanatos si stralucitor, dar care sunt de asemenea sanatoase, lipsite de chimicale, si chiar prietenoase cu mediul. Alegerea este in mainile tale. Iti recomand http://www.armelle.ro/, de curand am avut ocazia sa le incerc.

| adrianaavg a răspuns:

Vezi Aici http://dshopp.cabanova.com/produse-cosmetice.html
Sunt foarte bune, vei fi multumita

Sper sa iti placa