| Rose_2860 a întrebat:

Ce folositi mai des pe unghii lac sau oja? Ce culoare de oja folositi cel mai des?

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Din cate stiu oja si lac de unghii sunt sinonime, adica sunt acelasi lucru.
Imi placea franch sau oja de un rosu-ferrari (inventia mea, ca sa explic mai bine ce fel de rosu prefer), dar de vreun an-doi prefer oja neagra. Tu?winking

| Angiutssa a răspuns:

Mai mult lac incolor.ptr ca sunt la scoala si imi fac modele dragute cu oja:X
In vacante oja neagra este obligatorie
:X

| ana_5516 a răspuns:

Cel mai mult folosesc lac pentru ca la scoala nu ne lasa nu oja toti profesorii, dar in vacante imi fac manichiura frantuzeasca si folosesc diferite culori (roz, mov, rosu chiar si verde sau albastru dar negru nu am folosit niciodata). foloseste ce iti place tie. eu imi fac floricele cateodata sau alte modele. incearca si tu

| Ana a răspuns:

Oja folosesc mai des, lacul doar cand imi fac french.Imi plac mult nuantele de roz, rosu, violet.

| Frrramboise a răspuns:

Eu folosesc oja transparenta sau in culori "naturale"...de ex crem, roz, etc.nu imi plac culorile tari, pe unghii.

| kytty a răspuns:

Bunahappy

in primul rand depinde de vestimentatie.asa aleg ce oja foloseschappy

Răspuns utilizator avertizat
| PureCherry a răspuns:

Pai imi place manichiura frantuzeasca

| asdfqw a răspuns:

La scoala ma dau cu lac, cel cu calciu este foarte bun pentru unghii...in rest ma dau cu culori inchise, un mov foarte inchis albastru inchis, culori de astea si imi fac cate un model cu o culoare deschisa pe o singura unghie ...arata foarte bine :d

| SexySpeed456 a răspuns:

Cel mai des? Roz. Si la unghiile de la picioare negru. laughing)

| Sparkzz a răspuns:

Sincer mai des folosesc lacul pentru ca e mai discret... dar daca se intampla sa folosesc si oja imi place negrul in combinatie cu alb. gen semnele fang shui(sper ca am scris bine ) laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am mai avut oja de la 6-8 ani laughing si acum am 14.
Folosesc lac, si cand e vb de oja aleg alb.

| deyutza_6928 a răspuns:

Lacul... iar oja imi place negru sau rosu sau un albastru deschis

| iullyka a răspuns:

Po de obicei lac rozz. sau lac cu sclipiki [nu prea mult]...sau depinde de cum ma imbrac:d