Revlon ColoStay, este in varianta atat pentru ten normal/uscat cat si o varianta pentru ten mixt/gras. Rezista mult, e acceptabil ca si pret - aprox 70 RON. Are review-uri foarte bune si pe MakeupAlley. In recomand. :-)
Poti alege insa si ale fonduri de ten, in functie de ce necesitati are tenul tau, hidratare, etc http://beautyrevealed.wordpress.com/2010/11/02/alegerea-fondului-de-ten/
Mi-am cumparat unu de la sephora estee foarte bunn :X:X:X il ador costa 65 lei dar iti spun este foarte foarte bun nu iti lasa urme si este mat dupa ce il intinzi se usuca si are un aspect mat
Incearca Affinitone sau Dream Matte Mouse (pentru tenul gras in special) de la Maybelline. Daca vrei ceva mai ieftin poti lua fondul de ten de la Color Trends, AVON. Eu le-am incercat pe toate si am fost multumita.
Top 3
-IQ: 35€
-L`oreal: 20€
-Chanel Paris: 28€
Le am pe toate si sunt perfecte, momentan folosesc IQ si sunt foarte multumita.
Daca vrei ceva bun trebuie sa scoti ceva din buzunar, dar suntem femei si MERITAM!:*
Fondul de ten cu minerale de la avon.nu e lichid dar acopera super fain si cica nici nu face riduri
Vichy ...eu alaiar foarte ieftin dar e bun il folosesc si e foarte bun...adica poate nu e chiar scump dar merita
Crinela întreabă: