| LoveMusic a întrebat:

Ce fond de ten credeţi că este mai bun sau folosiţi? Lichid, pudră sau biluţe? love struck Şi care e marca cea mai bună?

14 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu una nu folosesc fond de ten.winkingFoarte rar ma mai dau si eu...De 3 ori pe an laughing
Consider ca nu am nevoie de fond de tenwinkingImi place sa fiu mai naturala big grin
Dar dupa parerea mea fondul de ten lichid este mult mai bunwinkingAcopera mai binewinking

| ikram a răspuns:

Pudra e mai bun. Sunt bune cele de la Astor, rimmel si nici nu sunt sxagerat de scumpe. Sau lichid tot de la ei.

| yellowalien a răspuns:

Nu folosesc, imi las tenul sa respire linistithee hee

| Xonia a răspuns:

Pudra-pentru ca nu acopera porii
Eu folosesc de la Avon. E bun

| LoveMusic explică:

Şi mie îmi place cel lichid.Momentan am folosit "Astor age vitality", dar fiind minoră, îmi place tenul natural, deci folosesc fondul de ten doar la ocazii speciale. happy

| Style And The City a răspuns:

Conteaza foarte mult sa alegi fondul de ten potrivit trasaturilor tale: piele, ochi, ten. Stii ce culoare de fond de ten ti se potriveste? Daca nu, intra pe www.styleandthecity.ro sa afli! Iti putem spune exact ce culori sa folosesti pentru un machiaj perfect in functie de caracteristicile tale! http://www.styleandthecity.ro/machiaj-profesioanal

| NimeniCuActe a răspuns:

Nici unul happy Tenul tau s-ar bucura daca ai fi natulara.

| IloveCats a răspuns:

Maybelline, lichid sau crema.

| BingBang :D a răspuns:

Crema-pudra;... acopera f bine

| คηĐЯээд a răspuns:

Aunt de acord cu 'dee' deoarece pudra sau bilutele iti afecteaza pielea si acopera foarte bine.
Eu folosesc cele de la Avon.

| Antonia19989 a răspuns:

Cel lichid, deoarece acopera foarte bine, dar depinde de tine ce iti place mai mult. Este unul de la All day Wear, il gasesti cam peste tot, e destul de ieftin, costa pana in 20 de lei si are o acoperire foarte mare

| xtynaa a răspuns (pentru Antonia19989):

Unde gasesc si eu fondul asta de ten All day Wear? k l-am cautat in mai multe magazine.da-mi un exemplu unde l-as putea gasi.

| spiga92 a răspuns:

L'oreal

| xandra_3994 a răspuns:

Eu folosesc fond de ten de la Maybelline New York si nu costa chiar mult pana in 30lei love struck

Întrebări similare