| ladyx a întrebat:

Ce fond de ten de la maybeline sau revlon credeti ca e mai bun? vreau sa-mi iau unu.

10 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

De la fiecare firma sa-ti iei cel potrivit pentru tipul tau de ten. Mie imi luceste f tare tenul asa ca mi-am luat maybelline dream matte mousse si sunt f multumita happy
Si revlon e bun, am avut colorstay mineral. Tot pentru tenul mixt e bun si normateint de la vichy.
Iti mai recomand sa incerci max factor, l`oreal si lancome happy

cami
| cami a răspuns:

Nu-ti mai lua niciunul. Mai bine, te speli in fiecare dimineata cu sapun pe fata si esti fresh toata ziua. Nu incepe de acum sa-ti strici textura tenului. Eu la fel am facut, si mi-au aparut niste bubite, de atunci am renuntat.
Daca de acum, iti dai cu fond de ten, pe la 30 de ani, ce faci?! Nu mai iesi din casa nemachiata?

| mada_5987 a răspuns:

Nu imi plac cele de la maybeline, mai ales affinitonul pentru ca merge extrem de repede jos.mai bine l`oreal, eu de la l`oreal am si e bun.

| M.madallina a răspuns:

Dream satin liquid, asa folosesc eu. e foarte bun

| username_8290 a răspuns:

Si eu tot maybeline

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MAybeline. e bun:) eu asa am.
http://www.maybelline.ro/products/face/l29l51l52l224l541.htm
e prea bun. il iubesc:x. asa mai au ink 4 prietene si juma de clasa:)) [bineinteles fiecare si'a luat dupa culoarea de ten]
eu ti'l recomand pe acesta:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Revlon- Colorstay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un fond de ten bun ar fi cel de la flormar... cel aparut mai noi...eu le-am tot schimbat...am incercat s gasesc fondul de ten perfect...am dat si 200 ron pe unu in speranta ca poate poate... ei si uite ca fara sa vreau am dat peste el si nu a costat decat 33 lei happy
Succes

| deeah a răspuns:

Produsele de la revlon matusa mea afost reprezentant la revlon si stiu sigur ca sunt cele mai bune sunt si cele mai scumpe dar in tradevar merita sa dai banii pe elewinking

| oanawannabe a răspuns:

Maybeline happy