| Camelisa a întrebat:

Ce fond de ten folosesti? si de ce? Ce imi recomanzi?

Răspuns Câştigător
| BlueOctober a răspuns:

Aaa si de ce,pai eu folosesc bbcream pentru ca nu incarca pielea si nu ma simt ca si cand ma strange, stii senzatia aia? si se vede destul de ok pe tenul meu, dream mousse e bunicel dar cam costa si se cam vede diferenta adica e prea mat, bb cream e mai "lucios"insa nu exagerat, apoi celelate de la lancome si mac sunt de 9 stele iti acopera imperfectiunile si nu iti lasa nici o senzatie naspa, iar tenul pare foarte uniform, e ok asa?

| Camelisa explică (pentru BlueOctober):

Iti multumesc, m-a ajutat si raspunsul anterior.Ai funda.

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Unul pentru ten sensibil și factor de protecție.
Pa, pa.

| BlueOctober a răspuns:

Sincer nu prea folosesc fond de ten, dar inainte foloseam mousse de la maybeline, acum folosesc anticearcan si uneori bbcream de la loreal, insa daca vrei un produs de o calitate excelenta incearca produse de la lancome sau mac, sunt scumpe dar merita

| mihaelutzamy a răspuns:

Nici un fond de ten, da mai bine fond de ten calming effect. avon

| LolaLollita a răspuns:

Nu folosesc si iti recomand acelasi lucru. Nu este bun pentru ten, iti astupa porii, nu-ti lasa pielea sa respire.
Din punctul meu de vedere, fondul de ten il folosesti doar la urgente, in niciun caz zilnic.

| Camelisa explică (pentru LolaLollita):

Multumesc pentru raspuns.Am uitat sa specific faptul ca il vreau doar pentru club sau vorba ta "urgente"nici eu nu sunt adepta fondului de ten dar il vreau doar ca o acoperire, nu vreau acea roseata pe piele.Multumesc inca o data!

| LolaLollita a răspuns (pentru Camelisa):

Atunci zic macar sa iti iei unul de buna calitate, daca il vei folosit rar te va tine si mai mult. Sper sa te ajute celelalte raspunsurihappy

| Camelisa explică (pentru LolaLollita):

Multumesc frumos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Îţi recomand pe acesta,
http://www.produsecosmetice.ro/......r5733.html
Te pup!

| Weider a răspuns:

Pudra de talpa. laughing

| Weider a răspuns:

M-ai bine ai lasa la o parte prostiile alea, mai bine stai "naturala", fara fond, ruj, unghii false ca curvele, daca faci asta lumea o sa te bage in "categoria" aia.

| detty24 a răspuns:

Eu folosesc doar de la Rimmel London si sunt foarte foarte multumita iti face un ten de papusa merita incercata nu-ti incarca pielea are aroma de fructe, se numeste Match Perfection si este intr-o sticla cu pompita si cu capac albastru *-*

| Camelisa explică (pentru detty24):

Ce draguta ti-a fost exprimarea!
Multumesc frumos.

| inuca97 a răspuns:

Eu folosesc corector pentru ca am 15 ani si cred ca pina la 20 de ani e periculos sa folosesti fond de ten, iti imbatyrineste pielea si nu da fetii sa respite. Deacum depinde ce vir
sta ai...