| sweety_1169 a întrebat:

Ce fond de ten folositi? care credeti ca e cel mai bun? as vrea sa imi iau si eu unul dar nu stiu care:d

9 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

De la l'oreal... dar foarte putin si numai daca este strict necesar

| annda a răspuns:

Eu folosesc unul de la Avon Calming effects, ma impac foarte bine cu el. :d

| pam_pam a răspuns:

Din proprie experienta, te-as ruga sa nu folosesti, decat daca chiar consideri ca ai nevoie! Eu una am folosit toate tipurile de fond de ten. As dori s-o corectez pe 'caramelitamia'. Pentru tenul gras, nu exista fond de ten pudra, ci doar compact, adica din crema, dar o data ce-l aplici pe piele, datorita temperaturii, se topeste practic, pentru a-l putea intinde mai usor, dupa care aproape revine la forma initiala. Pudra nu este recomandata pe timp de zi, desi si eu folosesc, cand simt ca mi se ingrasa tenul. daca nu esti bronzata, pentru a stii cum sa-ti gasesti nuanta potrivita, aplica pe incheietura mainii un pic si intinde-l. Daca nu e o diferenta mare de culoare, inseamna ca e potrivit pentru tine. De asemenea, poti sa aplici pe partea mai joasa a maxilarului, daca nu ai aplicat nimic inainte. Revin totusi la parerea mea, ar fi bine sa nu folosesti fond de ten. Indiferent de calitatea si pretul lui, iti dauneaza. Acum sa-ti spun ce marci am folosit eu: Avon - nesatisfacator; L'oreal- destul de bun, depinde de tipul pe care il alegi; Maybelline -spuma - oarecum ok; Max factor -miracle touch - foarte bun daca ai pete, dar incarca destul de mult.

| caramelitamia a răspuns:

Pai. depinde. daca ai tenul gras un fond de ten compact ar fi uideal (deci sub forma de pudra ) iar pentru tenul sensibil sau uscat fondul d t fluid. iar pentru cel normal din oricare. mi se pare ca fondul de tine dub forma de spuma, e celmaibun. de la maybelline ny

| iuliana21 a răspuns:

Http://images.google.ro/......tp?/imgres eee foare bun incearca cu incredere

| sweet_girl_carmen a răspuns:

De la rimmel london... sunt f bune

| iulia_5454 a răspuns:

Depinde de tenul fiecarie persoane.eu folosesc affinitone de la maybelline, dar mi-as dori sa imi permit l'oreal

| liliana83 a răspuns:

Nu folosesc, dar te sfatuiesc sa folosesti apa de trandafiri e mai natural.

| pysysexyshyrea a răspuns:

Am auzit ca ala de la rimmel, recover face minunii!