Daca ai tenul plin de cosuri si gras atunci ti-as recomanda sa nu folosesti nimic, nu o sa faci altceva decat sa-ti provoci explozii de cosuri.
Dar dara totusi vrei sa te incapatanzi si sa folosesti, foloseste unul mai "light" (usor) cu vitamine.
Daca vrei sa-ti ascunzi cosurile atunci mai bine iti cumperi de la farmacie baton corector pentru cosuri, nu numai ca ti le astupa dar ti se vor si vindeca.
Eu folosesc fond de ten de la max-factor e super bun:X, am dat vreo 40 lei p`el.
Bună.
Fondul de ten se aplică obligatoriu pe un ten curat.
Primul pas este să-ţi tratezi coşurile şi apoi un fond de ten calmant pentru ten sensibil.
Pa, pa.
Eu imi iau fond de ten de la o firma FOREVER si costa cam 31 euro deci 124 lei nu are foarte mult dar este foarte concentrat de aceea pui foarte putin fond de ten cu niste crema deja aplicata pe fata si nici nu simti ca ai fond de ten. Pe mine ma ajuta pentru ca eu fac si sport si transpir foarte mult si din cauza asta faceam cosuri dar acum cum cu acest fond de ten nu mai am nimic. Aaaa si pe mine ma tine de obicei 6-7 luni. Bafta!
Buna,
Pentru a scapa de cosuri, poti incerca Mibazon, este un unguent cu uz veterinar, dar care, pe mine m-a ajutat foarte mult.
Fond de ten iti recomand Revlon Color Stay pentru ten gras, in jur de 45-60 ron.
Multa bafta!
Kisstyana am incercat si eu mibazon(mama e veterinar)si nu prea ma ajutat... oricum mersi
Da, depinde de ten.Repet,mie mi-a fost de mare ajutor
Dar cel mai bine ar fi sa mergi la un medic dermatolog.In urma analizelor, ar putea sa-ti dea un tratament adecvat.
Am fost de doua ori si nimic...adica prima data mi-a dat zynerit si mi-a mers un an si dupa iar miau revenit si a doua oara mi-a dat niste pastile cu recati advarse cidate si nu le-am luat acum incerc akneil e de la plafar(pastile si crema)sa vad cum merge
009 întreabă: