anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fond de ten mineral recomandati? Sa fie cu o acoperire de medie spre mare, sau chiar mare.

3 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

Http://media.roportal.ro/......ineral.jpg
Pentru toate tipurile de ten, acest Colorstay, este un fond de ten pentru vară, care dă un finish mat, şi are o acoperire low-to-medium.Mai bun decât cele cu acoperire mare, care îmbâcsesc tenul(care fac mai mult rău decât bine).
Sau:http://2.bp.blogspot.com/......end+1.jpg, care seamănă un pic cu Colorstay-ul, dar are o foarte bună acoperire.Nu este cremos, are o textură destul de lichidă. Finish-ul este frumos, perfect mat, fără efect de mască.

| AllyM a răspuns:

Iti recomand cu mare incredere BB Cream de la Garnier. Este perfect pentru zilele calde ca acestea. Nu numai ca acopera foarte bine imperfectiunile, lucru spus de mii de femei care au incercat produsul, inclusiv eu, dar este si o crema hidratanta ce pastreaza fata moale si fara aspect de ''incarcat'' 24 de ore. In plus, pretul este de 30 de lei, ceea ce nu este deloc mult tinand cont de lucrurile incredibile pe care le face.Eu de cand l-am incercat nu l-am mai putut lasa. Este foarte bun si isi merita bani. Ti-l recomand cu desavarsire!

Sper sa te ajute daca te vei decide sa il folosesti :*

| Elena898989 a răspuns (pentru AllyM):

Eu am tenul putin inchis, si am inteles ca nu prea are multe variatati de nuante Bb creamul de la Garnier. Sigur e bun? De la multe persoane am inteles ca nu-si prea face treaba.

Întrebări similare