| Ynnh a întrebat:

Ce fond de ten/pudră/blush/bronzer etc îmi recomandaţi? Am tenul mixt (uleios în zona T, cu porii mari) şi deschis la culoare (cu tente gălbui) şi nu ştiu ce produse mi se potrivesc. Am înţeles că machiajul mineral este bun, dar ce fel, mai exact: lichid, compact? Vă rog să mă scuzaţi, sunt total paralelă cu tema.
Vreau să-mi acopere foarte bine coşurile (nu am multe, însă batonul corector nu-mi acoperă deloc roşeaţa şi îmi face linii fine, de parcă aş avea riduri).
Vă rog să-mi recomandaţi câteva produse care să-mi uniformizeze culoarea tenului şi să-l matifieze fără să-l încarce excesiv. Şi nu vreau produse prea ieftine, care îmi strică tenul, însă aş dori să nu sară cu mult peste câteva zeci de lei, trebuie să îmi permit să-l cumpăr totuşihee hee
Vă mulţumesc şi promit fundă pentru un răspuns detaliat happy.

Răspuns Câştigător
| pisikutzza22 a răspuns:

Cu aproximatie :baza sephora-40 lei fond de ten lancome 130 lei dar poti folosi si accord parfait de la l'oreal (il foloseam inainte) -60 lei corector peggy sage-40 lei pudra bourjois-30 lei pudra iluminatoare peggy sage -45 lei apa termala 30-lei
produse peggy sage gasesti pe melkior.ro (eu le cumpar din cta au magazin) iar restul de pe internet sau magazine
daca te mai pot ajuta cu ceva da-mi mesaj
Funda?big grin

3 răspunsuri:
| pisikutzza22 a răspuns:

Eu am ten asemanator cu al tau si folosesc cu placere aceste produse:baza de machiaj sephora,fond de ten teint idole lancome, corector peggy sage, pudra matifianta bourjois, pudra iluminatoare peggy sage, finishing apa termala avene

| Ynnh explică (pentru pisikutzza22):

Mulţumesc pentru răspuns!
Mi-ai putea oferi un preţ estimativ pentru produse? happy

| Ynnh explică (pentru pisikutzza22):

Mersi mult! happy

| pisikutzza22 a răspuns (pentru Ynnh):

Cu aproximatie :baza sephora-40 lei fond de ten lancome 130 lei dar poti folosi si accord parfait de la l'oreal (il foloseam inainte) -60 lei corector peggy sage-40 lei pudra bourjois-30 lei pudra iluminatoare peggy sage -45 lei apa termala 30-lei
produse peggy sage gasesti pe melkior.ro (eu le cumpar din cta au magazin) iar restul de pe internet sau magazine
daca te mai pot ajuta cu ceva da-mi mesaj
Funda?big grin