| mikki a întrebat:

Ce geluri de dus imi puteti recomanda? Eu am unul de la Nivea si e super!

17 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Gel de dus Thermal HEGRON cu apa termala si saruri minerale. Il gasiti pe www.atshopping.ro, plus multe alte feluri de geluri, inclusiv pentru piele foarte sensibila. Succes!

lolita
| lolita a răspuns:

Pai daca este 2super" de ce vrei sa il schimbi? mie imi place la nebunie dove cu castravete sau aloe.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Mie mi-a placut unul de la Palmolive... cu masline parca... Iti lasa pielea foarte fina. Si imi mai plac cele de la avon... Ramane mirosul pe piele destul de mult timp...

| SweetCandy a răspuns:

Da...nivea e ff bine
dar mie imi place si dove cel cu casmir... e fff bunhappylove strucklove strucklove struck

auran
| auran a răspuns:

Camei, Dove

| annda a răspuns:

Eu folosesc Nivea Creme sau Dove Migdale & Flori. big grin

| MisterKat a răspuns:

Eu sunt baiat si folosesc STR8, Nivea For Men si Fa for men si sunt super faine happy

O zi/noapte faina!

Daniel.

| danutza a răspuns:

Produsele de la nivea is cele mai bune eu le folosesc cu incredere :X sampon, gel de dus, balsam, cremehee hee

| marsy a răspuns:

Sh eu folosesc niveea. imi place love struck e bunnn

| ancalazar a răspuns:

Si eu folosesc nivea.Eu zic sa il mentii pe cel pe care il ai nu toate gelurile iti dau o senzatie super placuta cum imi da mie Nivea si poate ca ai sa fii dezamagita...

| Deea-BebeloOo a răspuns:

Salut! Eu folosesc geluri de dus de la Avon si sunt forate bune si chiar au un miros placut depinde de ce fel iei...happy

| Notme a răspuns:

Palmolive si Nivea.

| sorin a răspuns:

Eu am S. Oliver, e super bun, ti-l recomand.

| mikella a răspuns:

Eu folosesc camay rosu si e misto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Palmolive Thermal Spa sau Palmolive cu ulei de masline

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place camel rosu.

| AndreeaaDewww a răspuns:

Eu folosesc un gel de dus de de cafea de la Yves Rocher si e beton.