anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce haine se poarta anul acesta?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poarta ce te face pe tine sa te simti bine. Trebuie sa porti ce iti place. Nu cred ca am fost de mare ajutor, dar asta este parerea mea.

| Dianna a răspuns:

Doar ce iti sta binelove struck!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cele de firma tongue laughing

| Teooo a răspuns:

Uite aici ceva ce se poarta : http://www.ziare.com/......oto-882830

Dar in primul rand poarta ce ti-se potriveste!

| MM a răspuns:

Calduroase! Se anunta iarna grea.

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Hainele in nuante de mov, roz, galben, negru... asa am inteles eu .va rog s-a ma corectati daca gresesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Supradoza, te corectez eu, daca ma rogi "asa" (nu "asa") de frumos. Si eu te rog "sa" (nu "s-a") nu te superi.

| BiiBiis a răspuns:

Din ce am vazut eu la tv anul asta la femei se poarta mult rochile, culoarea MOV, culorile pamantului (ex: maro, verde inchis) cizme lungi pana peste genunchi. pantofi. de asemenea cizmele merg bine si cu rochile...Si cam atat tin eu minte laughing
Sper sa fie de ajutor!

| Brigitta a răspuns:

Botezatu a zis ca se poarta gecile din piele cu tinte, catifeaua asortata cu blugi, pentru femei cizme lungi peste genunchi sau botine cu toc gros si multe cureluse, rochii de seara pe un umar in culori bej... atata tin minte happy

| any_1988 a răspuns:

Anul asta se poarta ce-ti place tie si in care sa te simti tu cat mai bine.

| giuraalina a răspuns:

Se poart ce ai

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok trebuie sa tinem neaparat cont da ce sa poarta anul acesta? eu una ma imbrac cu ce imi sta bine si imi place avand in principiu ca imi plac hainela scumpae. parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce ti se potriveste si cele in dungitongue

Întrebări similare