Hainele vaporoase, tricourile simple sau cu un mesaj simplu pe ele, pantalonii scuri rupti [stii tu] si in general culorile ori nude [bej,culoarea pielii, maro deschis, portocaliu sters, roz pal] ori culorile foarte aprinse [fuxia, turcoaz, galben fosforescent]
Vara aceasta se poarta hainele in culori tipatoare, neon.Sunt destul de cautati pantalonii scurti cu talie inalta, dar si tricourile cat mai simple.
Hmm depinde! Vara asta se axeaza foarte mult pe rochite, vaporoase si in diferite culori, cele mai cautate sunt cele fara bretele ( de curand mi-am luat si eu vreo cateva ), daca nu te simti confortabil in orchie sau ai o greutate care nu te avantajeaza poti sa-ti iei blugi trei sferturi cu talie inalta si manseta pe care sa-i accesorizezi cu bluze vaporoase cu diferite mesaje si in culori cat mai vii. Daca esti supla poti sa porti pantaloni scurti cu talie inalta (nu neaparat, poate sa fie si joasa, cum te simti tu bine) accesorizati cu o curea draguta, impletita sau simpla, dar cat mai subtire si tricourile care le-am mentionat mai sus, maieuri colorate cu mesaje sau simple ( cat mai largi ) si le bagi in pantaloni sau bluzite peste buric (astea-s cel mai bun trend ). Ca accesorii poti sa-ti iei lanticuri lungi cu diferite pandantive, bratari cat mai multe in toate culorile ( impletite, din cauciuc, chinezarii d-astea, dar si argint sau aur dupa preferinta ta desi eu tind spre cele colorate ) si se poarta foarte mult cocurile si parul prins in bentita. Ca incaltaminte te sfatuiesc sa iei sandale cat mai lejere, fara toc si cu diferite pietricele de decor si pana la glezna sau cizmulite dinacelea de panza decupate (alea-s cele mai bune, mai ales pe negru). Fundita?