Niste botine. opincute. poate inca o pereche de tenesi :x Ca sunt inebunita dupa ei:>
Inca o pereche de blugi de preferat negrii ca albastrii am albi am verzi am :))
Niste bluzite si un hanorac :D
Geaca de piele am niste tricouri cu imprimeuri am :)
Camasi am.
Deci nu imi trebuie mare lucru :)
Poate o rochita frumoasa :-? pentru botine :x am vazut una pe net.
Majoritatea hainelor le am de la Pimkie si Jennyfer :x Berska etc etc.
Uite intra aici www.pimkie.com si www.jennyfer.com aici vezi o multime de haine superbe si la moda;)
Pai acum pentru toamna stii si tu, blugi, bluze, tricou cu imprimeuri, o vesta neagra o pereche de tenesi si una de adidasi, un cardigan, trening poate si o jacheta noua :d
suuces la scoala
Eu vreau niste blugi albasri-turcoaz, niste tricouri, hanorac, skati, niste tenisi...cam atat
Pai...
blugi, trening, hanorac, o bluzita eleganta, tenisi, si cizmulite dinalea care o aparut acum de blug
Anul asta dor ce e nevoie : un hanorac si o pereche de tenisi.
Hainele de vara pot fi purtate intr-un styling nou, dar adecvat zilelor de toamna.
Oricum am destule haine in dulap, cumparate din diferite tari, orase sau primite de la sora mai mare.
Poti incerca si tu
Pai eu ma gandeam la o camasa alba mai larga de casmir sau bumbac asortata cu o vesta neagra, blugi largi si balerini negrii (toamna)
o camasa cu maneca lunga mai grosuta, blugi strimti (negrii su bleumarini) si cu cizme din lac rosii, albe sau negre (iarna)
primavara=fusta albastra cu un tricou alb si sandale albe
vara= fusta (rosie sau roz) maieu (rosu sau roz) si sandale (albe, negre, rosii sau roz)
funda?
Pentru vara : Sandale...
Pentru toamna : Pantofi si adidasi, paltonas.
Pentru iarna : Cizme, geaca.
Pentru primavara : Mai vedem ce-o mai fi pana atunci
Am haine pentru toate anotimpurile, nu am de ce sa fac praf alti bani ca dupa 1 an sau 2 sa-mi fie mici si sa ma oftic.
Fiecare cum doreste
Buna, eu mi-am luat o pereche de blugi skinny taiatzi...tricouri,o pereche de opincuttze, adidasi:*
Tu?:'>
Io m`am gandit sa imi cumpar niste blugi skinny un hanorac, tenesi sh un tricou.ma imbrac simplu si spor doar ma duc la scoala
Cred ca o sa imi cumpar. o pereche de blugi cu tur lasat, 2-3 bluze, o maleta, o gecuta de blugi sau de piele, o camasa, o pereche de cizme de toamna, un trening, o pereche de adidasi... si cam atat.
Ia-ti rochia de mireasa si daca nu ai ia-ti acol o rochita o rochie de aia rosie)=)
ce intrebare stupida
cockie_green întreabă: