| Coookiee a întrebat:

Ce haine va plac?

Răspuns Câştigător
| Candy_8357 a răspuns:

Mie imi plac alea Sexy

13 răspunsuri:
| Denisa a răspuns:

Nu pot renunta la blugii stramti si tocuri.

| Cσσкiє a răspuns:

Blugii skinny, vestele negre de blugi mai lunguţe, tricourile lungi, balerinii albi.

| 009 a răspuns:

Bine accesorizate... ele sa fie comoda, si nu neaparat la moda da sa fie cat mai speciale, sa atraga atentiahappy... tia?

| 009 a răspuns:

Imi place stilul tau soniahappy

| IrinaAndreea a răspuns:

Depinde mult si de ocazie. De exemplu, in viata de zi cu zi ma imbrac mereu cu blugi si tricouri sau bluze, vara port fuste, rochii si pantaloni scurti, iar la un eveniment special imi place sa fiu mai eleganta. Preferatele mele sunt hainele albe pentru vara si fusta plisata cu carouri + colanti iarna.

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

De multe ori sport:sa fie comode clarhappysi elegante imi plac f mult ceva mai diferit de ceilalti dar in acelasi timp la modalaughing

| Roby67 a răspuns:

Alea scumpe care le primec degeabahappy

| georgianaionescu a răspuns:

Elegante dar in acelasi timp si sexy big grin

| sonia_3318 a răspuns:

Eu m-as imbraca asa : o pereche de iegari ngri o bluza lunga gri cu michi mouse haioasa o palarie neagra de blug cum aveau traficanti in filme parul drept o vesta gri si pantofi cu toc super din partea mea :d a da si accesori

| Alex0194 a răspuns:

Important este sa fie comode si sa te simti bine in ele si desigur trebuie sa si arati bine in ele.

| oannah a răspuns:

Cele lejere, casual dar cand e ceva eveniment hainele elegante. imi mai lace stilul boho chicbig grin:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe situl asta si o sa vezi http://stargirlfashion.freewb.ro/

| Blker a răspuns:

Hainele sunt super, cred ca o sa-ti placa :D www.fashiondress.ro

Întrebări similare