Pai in ultima zi de scoala nici nu creca ma duc... da de obicei clasa noastra organizeaza o party numa noi de la noi din classa Deci mas imbraca intr-o rochie am gasit una faina la New Yorker si o sa ma duc sa o iau e asa lejera si nu cine stie ce impopotonata si niste sandale tip gladiator si cam atat cred... tu la ce te-ai gandit? scuze ca nu scriu cu cratima da n-am timp )
Buună! Păi o să-mi cumpăr o rochie drăguţă, în carouri de la New Yorker. E fără bretele, îmi placee! Am văzut şi nişte pantofi superbi albi cu talpă ortopedică... . P. S. Rochia e 90 de lei, dar...
Pai...eu stiu mi-am cumparat o rochita draguta alba cu un imprimeu floral retro si vreau sa-mi cumpar o pereche de balerini mariners de la top sport
Nu mai e mult? mie mi se pare o vesniciee trece asa de greu ultima perioasa. eu as zice o rochita alba vaporoasa, sau pantaloni si un top. ciao
Mereu, de 1 iunie merg cu parintii la mall si fac cumparaturi de circa 500 de lei(pentru haine)
La premiara intr-o rochita faina d vara. pana atunci blugi si bluzite d vara la moda peste sacou.
Eu as cumpara o rochita scurta dar sport care sa fie foarte scurta.Si as adauga la ea si un bolero care sa se asorteze..De obicei asta port pe scena(sunt model la o casa de moda)dar sigur nu o port cu colanti.
anonim_4396 întreabă:
TwilightAliceCullen întreabă:
Derpiina întreabă:
Georgian1992 întreabă: