| raluucaa a întrebat:

Ce idei de make up aveti pentru fetele care poarta ochelari?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
O sa-ti spun cateva idei despre make-up pentru fetele care poarta ochelari (printre care si eutongue)

1) Culorile cele mai potrivite pentru fetele cu ochelari sunt: roz, Orange, verde si albastru.

2)Aici vorbim de highlighter. (highlighter-ul este un fard de pleoape deschis la culoare si stralucitor) Aplica-l pe toata pleoapa superioara sub sprancene. O sa capeti o privire mai intensa.smug

3)Despre fardul de pleoape: aplica-l pe pliul ochilor. Ia un fard mai inchis (de exemplu: gri, albastru inchis, maro) si contureaza-ti pleoapele. Urca usor spre coltul exterior.

4) Pentru un look de party: in cazul asta, trebuie sa faci un mix potrivit intre o culoare inchisa si una deschisa. Aplica nuanta mai deschisa de la coltul interior pana la mijloc, iar pe cea inchisa de la mijloc spre exterior, urcand spre sprancene.

5) In legatura cu mascara, aplic-l si sus si jos. Merge foarte bine si un mascara albastru sau verde.

Sper ca te-am ajutat!
Spor la make-up!tongue

5 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

- culorile calde (roz, galben, bordo, maro) sunt mai dinamice si jucause;

- culorile reci (belu, verde, violet) dau impresia de prospetime si de liniste;

- culorile neutre (bej, alb, negru, gri) reflecta dorinta de discretie

| JustMeAndThisFuckingWorld a răspuns:

Eu una port ochelari... cea mai buna solutie pentru care ai putea opta at cand porti ochelari este rimelul dat in doua straturi...insa daca doresti si fard pori opta pentru un roz pal, bej, nude, mov f f deschis, maro deschis (toate culorile calde nu foarte accentuate deoarece daca folosesti culori inchise si accentuate vei avea un aspect prea incarcat si ieftin ca sa zic asa) succes!:*

| Hysterix a răspuns:

Offff si eu port okelari. trebuie sa vad si eu ce aveti pe aici!

Întrebări similare