Paiii ambele adica mai intai cu fondul de ten ( care este baza) si dupa cu pudra :* Sper ca ti-am fost de ajutoor :*
Fondul de ten..pentru ca pudra se face cam naspa cand transpiri. dar ai grija sa te dai cu lotiune sau crema inainte de a te da cu fondul de ten. sper ca te-am ajutat... fundita?
Mai intai se foloseste fond de ten (neaparat) si daca vrei poti sa dai si cu pudra.
Nu il folosesc pentru cosuri, am fata foarte palida (alba) de aceea doresc sa aleg una
Sincer, nu iti pot recomanda ceva din cele doua. Fondul de ten se foloseste pentru a astupa imperfectiunile (cosuri, puncte negre, pete, iritatii, riduri), iar pudra se foloseste pentru a fixa fondul de ten si corectorul. Corectorul se foloseste optional, pentru a astupa cearcanele sau imperfectiuni. Daca tu crezi ca fondul de ten,, si-a facut treaba" nu mai este nevoie de corector. Daca ai sub 20 de ani, nu trebuie sa folosesti pudra deoarece iti incarca tenul. Fondul de ten trebuie sa aiba o textura lejera, usoara, fara ulei, miros sau coloranti. Dar, este mai bine sa folosesti crema coloranta sau corector. Daca esti ceva mai mare, atunci le poti folosi pe toate 3 sau doar 2 dintre acestea. Inainte de aplicarea fondului de ten, trebuie sa te dai cu o crema hidratanta. Sper ca te-am ajutat!
Fondul de ten. daca doresti mai multe sfaturi alexandra_nustietot@yahoo.com. te pup si te astept sa imi dai add:*
BruneTTe întreabă: