Sampon cear! foloseste-l ca este foarte bun. asa foloseste si sora mea si dupa 2-3 spalari se vede o diferenta considerabila. apoi in putin timp vei scapa de tot:*
E foarte simplu spala-te cu otet o data sau de doua ori iar matreata va disparea
Eu nu am probleme, insa am o prietena care avea probleme si a folosit clear, iar matreata i-a trecut. Mie imi cade parul si folosesc sampon de la gerovital plant. Este foarte foarte bun. Acum nu mai am deloc probleme. Gerovital produc si sampoane antimatreata - deci ti-l recomand si pe asta . plus ca sunt ieftine, adica pe samponul meu am dat 10 lei, deci cam toate ar trebui sa coste la fel.
Un șam[ppon antimătreață cum trebuie.Recomand Schauma.cel puțin la mine a avut efect aproape instant.Succes
Eu am incercat un pelling antimatreata.
Trebuie sa cumperi sare /sare de mare grunjoasa, apoi iti masezi pielea capului, 3 minute continuu, apoi te clatesti cu apa rece, apoi cu apa calda.
Nu o sa mai ai matreata, si nici nu o sa mai ai parul gras, si nu o sa ai tendinta de a te mai scarpina.
Da rezultate destul de bune!
Head and shoulders (sampon impotriva matretii)
am auzit ca daca te dai cu galbenus de ou a merge
otetul e bun (dar miroase)
nu merge la culcare cu parul ud
cand te speli maseaza scalpul
si asta poate te mai inspiri:http://www.eva.ro/......33827.html
Numai Bine!
Sampon head and shoulders recomandat Apple fresh miroase mai frumos
te dai de doua ori
Sampon contra matretii, apoi dupa fiecare spalare pe cap sa te clatesti cu otet sa degreseze scalpul eu asa am scapat...succes.
Mariand67 întreabă: