Pai ca parul tau sa fie moale trebuie sa fie hidratat. In primul rand bea mai multa apa, foloseste produse de par spreciale pentru parul aspru si uscat (Dove e foarte bun) si poti folosi inainte de spalare ulei de masline numai ca apoi trebuie sa te samponezi de mai multe ori. Eu una consider ca merita. A si lasa uscatorul de o parte.
Cel mai bun este balsamul ala iti inmoaie parul iti garantez 100% si daca este si natural!
Buna! Cel mai bine este sa folosesti o masca de par. Eu folosesc una de la Kallos cu lapte. E foarte buna si ieftina. O sa ai parul matasos dupa prima spalare. Mai poti folosi uleiul de ricin sau laptele. Stiu ca pare ciudat, dar acestea sunt eficiente si naturale. Sper ca te-am ajutat!
Spray - tratament, Liquid Silk Gloss Express - Repair Conditioner, Gliss, Schwarzkopf, 13, 39 lei
Este foarte bun iti dai imediat dupa baie este leave-in. Iti face parul usor de descurcat stralucitor si moale. Sunt 4 tipuri de spray iti pun un link sa vezi cum arata : http://www.revistalook.ro/index.php?a=2094. Sper sa-ti foloseasca!
Masti de par sunt in jur de 10 lei.am si eu si imi face parul sa straluceasca si il lasa moale si perfect plus ca miroase sublim