| Bubz a întrebat:

Ce imi recomandati sa fac ca sa imi treaca cosurile in timp scurt? ( pana de revelion). Cosurile sunt " trecute", mai au coaja aceea cosiatica. Da stiu. nu ar trebui sa arate asa dar nu pot sa nu le storc.nu ma dor, nu sunt iesite din refief doar sunt rosii si au cojite care nu se iau. daca ma dau cu corector si fond de ten, se vad mai putin rosii dar se vad cijitele foarte rau. cele mai multe sunt pe frunte. nu vreau creme. vreau cv din "casa "winking! multumesc :*:* funda!

Răspuns Câştigător
| helenwolf a răspuns:

Albusul de la ou iti curata tenul si ii da nutrientii necesari ca sa se regenereze, de altfel te scapa de semnele ramase de la cosuri. Poti sa adaugi si putina zeama de lamaie albusului pentru un efect mai bun. Alt remediu este mierea. Iti reduce din infectiile cosurilor datorita proprietatilor ei anti-bacteriale. Sper ca te-am ajutat cat de cat happy

4 răspunsuri:
| PufiCiufi a răspuns:

Este de la avon o creme clear skin care este foarte buna si o folosesc. Te dai de maxim 3 ori pe zi pe cos si urmatoarea zi nu mai ai nimic. Vorbesc serios!

| XxlovexX a răspuns:

Cu toate ca e un fel de crema baneocin e cel mai bun...cel unguent in 2 zile iti trec toate cosurile

| crina95 a răspuns:

Este baneocin crema sau pudra este fff bun

| maryah a răspuns:

Pai...sa nu iti cumperi tot felul de creme de la Avon sau Orifame sunt niste porcarii iti trec cosurile pe moment dar apoi nu mai actioneaza.iti recomand mastile naturale cum ar fi cea cu galbenus de ou si ulei de masline sau cea cu miere este extraordinaraaa love struck... sper ca sfaturile mele sa iti fie de mare ajutorwinking