iti recomand un sampon de la plafar impotriva caderii parului cu frunze de nuc si ginseng...nu e scump si e foarte bun!
Ei este o problema destul de des intilnita. cauzele ar fi multe. ex: te speli prea des, vopsea...etc. Dar stresul le bate pe toate cum s-ar zice asa ca ( in afara firelo de par care trebuie sa cada zilnic mai cad si altele. vezi tu.
Eu am folosit fiolele tratament de la Vichy; sunt foarte multumita de rezultat si sper sa fie de durata. Le gasesti in farmacii.
Sunt n motive pentru care iti cade parul. Nu le insiruim, doar vorbim de remedii. Uite ce-am gasit:
http://www.chemomed.ro/articol_no_ph.php?id=16&idsec=1&tipLista=5
In aproape orice farmacie gasesti o solutie impotriva caderii parului de la Elmiplant, sau o alta solutie naturista Chel Stop. Se folosesc prin masare pe parul uscat in fiecare seara, dar are efect chiar dupa prima saptamana. Iar pretul e 8-10 ron.
Wash&Go este un sampon foaaaaaaaaarte prost! Si mie mi s-a ingrasat parul la cateva ore dupa ce am incercat samponul ala si mi-a cazut parul in draci.
Du-te la o farmacie si cere un sampon mai bun, pentru par gras (nu neaparat alea "medicinale", dar unul mai scump decat ce gasesti in super market). Exista si niste tratamente de la Vichy impotriva caderii parului, care functioneaza foarte bine, le gasesti tot in farmacii, dar nu cred ca e cazul - s-ar putea sa fie pur si simplu din cauza lui Wash&Go.
Eu folosesc sampon si balsam de la Body Shop si sunt foarte multumita de ele. Sunt intr-adevar mai scumpe decat cele de butic, dar ma tin mult mai mult, iar efectul este incomparabil.
DaciaRomania întreabă: